România părăsește ediția 2021 Eurovision Song Contest, în faza semifinalelor.

  • A doua semifinală și ultimul act al concursului vor fi transmise în direct joi, 20, respectiv sâmbătă, 22 mai, de la ora 22.00, la TVR 1, TVRi și online pe TVR+

 

Eurovision 2021 și-a aflat primii finaliști. La finalul show-ului transmis de TVR, prezentatorii au anunțat câștigătorii primei semifinale: Lituania: The Roop – Discoteque; Rusia: Manizha – Russian Woman; Suedia: Tusse – Voices; Cipru: Elena Tsagrinou – El Diablo; Norvegia: TIX – Fallen Angel; Belgia: Hooverphonic – The Wrong Place; Israel: Eden Alene – Set Me Free; Azerbaidjan: Efendi – Mata Hari; Ucraina: Go_A – Shum și Malta: Destiny – Je Me Casse vor concura în ultimul act al competiției.

 

Lor li se vor alătura câștigătorii celei de-a doua semifinale și artiștilor ce reprezintă țările calificate direct în finala concursului: Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Spania și Regatul Țărilor de Jos.

 

România părăsește ediția 2021 Eurovision Song Contest în faza semifinalelor.

Deși Roxen, un produs al noului val de artiști din România, a adus la Eurovision o abordare fresh și un sound modern, preferințele publicului și ale juraților au vizat alte piese din concurs.

 

În ciuda faptului că show-ul României (foto, anexat) a fost realizat impecabil de Roxen și cei cinci dansatori care au însoțit-o pe scenă, voturile acordate piesei României nu au fost suficiente pentru a duce „Amnesia” în finala Eurovision.

 

Felicitări finaliștilor ESC 2021 care se vor lupta pentru marele trofeu pe scena Rotterdam Ahoy!

 

Visul României la ediția din acest an a Eurovision Song Contest se oprește în semifinale, dar competiția continuă, în direct la TVR. Marea Finală Eurovision este în direct sâmbătă, 22 mai, la TVR 1, TVR Internaţional şi online pe TVR+, +, începând cu ora 22.00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.