12 concurenți deciși să convingă publicul de acasă că merită un loc în marea finală au urcat aseară pe scena talentului. Emoționați, dar mai deciși ca niciodată să ofere un spectacol de neuitat, aceștia au demonstrat că și-au întrecut primele performanțe în competiție și au oferit prestații #simaiunusiunu!

 

La finalul serii, Daria Batschi – Beleca și Duo Turkeev au fost propunerile juraților pentru premiul de originalitate. Iar conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificați în marea finală sunt: Rareș Trufea, Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

 

Prima semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 9.9 puncte de rating și 29.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.4 puncte de rating și 22.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:32, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.9 puncte de audiență și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.6 puncte de rating și 26.0% share.

 

Peste 1.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:52, peste 2.6 milioane de români se uitau la emisiune.

 

Prima semifinală live Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Alexandra și Florin, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. Andra și 3 Sud Est au încântat publicul cu una dintre cele mai de succes piese ale momentului, Jumătatea mea mai bună. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de muzică, dans, roast și acrobație s-au completat perfect.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul revine odată cu cea de-a doua semifinală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.