Tânărul artist BeatltPunk colaborează cu SICKOTOY și cu Yoelle și lansează Hollywood, o piesă dinamică, inspirată de celebrul hit Gangsta’s Paradise.

 

Piesa a fost compusă de Joel Gustafsson Schönborg, Ilkay Sencan, Fuat Avsel și Alex Cotoi, scrisă de Joel Gustafsson Schönborg și produsă de Ilkay Sencan, Fuat Avsel și Alex Cotoi.

“Întregul proces de creație a piesei a fost o adevărată plăcere. Am lucrat cu doi artiști fresh, extrem de talentați, iar rezultatul sperăm să vă încânte”, a spus SICKOTOY.

Hollywood aduce un sound dance și foarte multă energie, perfecte pentru o vară de neuitat.

BeatItPunk este unul dintre proiectele speciale ale lui Ilkay Sencan. Producatorul a lansat acest proiect paralel pentru a putea experimenta cu diferite stiluri muzicale, considerand ca numele Ilkay Sencan este deja asociat unui anumit stil de muzica, cea dance.
Originar din Istanbul, Ilkay Sencan, producatorul de muzica dance, s-a remarcat anul trecut odată cu remixul cu Burry Soprano al piesei Mary Jane. De atunci, meritele sale au fost recunoscute online de sute de mii de fani.

Omul din spatele proiectului SICKOTOY este Alex Cotoi, unul dintre cei mai buni producători români, care a avut numeroasele colaborări cu artiști din țară, dar și cu artiști internaționali. Alex Cotoi deține și un premiu Grammy – “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi and Wisin pentru piesa “Baddest Girl in Town”. Feat-ul de debut al lui SICKOTOY împreună cu Minelli, “Addicted”, a avut un real succes și s-a auzit pe radiourile din țară, dar și din afară. Pe langă hit-urile lansate în colaborare cu Roxen, Ilkay Sencan și EM44, SICKOTOY a bifat încă un hit în cariera sa alături de artista MARUV, piesa fiind ascultată pe radiourile din Ucraina, Rusia și România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.