Sezonul 7 e punctul din care, de multe ori distribuțiile serialelor reînnoite revin schimbate, fiind momentul renegocierilor contractuale – cunoaștem cazurile titlurilor CW, dar și ale altor televiziuni. Chiar dacă echipa originală The Flash a rămas intactă atâta timp, comparativ cu Legends of Tomorrow, e un motiv de bucurie pentru fani. Seara trecută, cei de la CW au anunțat că Tom Cavanagh (Nash/ Harrison Wells) și Carlos Valdes (Cisco Ramon) părărsesc distribuția The Flash la finalul acestui sezon, cu mențiunea că nu e exclus să îi mai vedem în calitate de guest-star în sezonul ori sezoanele viitoare – S8 fiind deja anunțat.

Comparativ cu Valdes care este series regular alături de Gustin & Co., Tom Cavanagh este deja în regim recurring, personajul său având doar un număr redus de apariții în acest sezon – după episodul 3 care a încheiat povestea S6, conform celor din echipa behind the scenes, Nash va mai reveni în episoadele 9 și 10.

Grant Gustin deja a semnat pentru sezonul 8, negocierile desfășurându-se în continuare cu Danielle Panabaker și Candice Patton. Rămâne de văzut dacă vom mai exista și alte surprize din Central City.

The Flash este disponibil integral iar episoadele noi pot fi urmărite pe Netflix România, fiind urcate în regim săptămânal, a doua zi după difuzarea TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.