Duo-ul eclectic parizian, Polo & Pan, a lansat prima nouă piesă din acest an, intitulată „Ani Kuni”, cu un videoclip animat. După ce a acumulat aproape jumătate de miliard de ascultari la nivel mondial, noua piesă vine la 10 luni de la lansarea EP-ului „Feel Good”, care a fost numit „o doză de soare”. „Ani Kuni” este o piesă de dans care acționează ca un omagiu adus unui cântec pentru copii atemporal, apreciat la nivel global și este începutul perfect al viitorului sezon de vară din 2021.

„’Ani Kuni’este o piesă de dans, jucăușă, pentru copii mari și mici. Este un omagiu adus cântecului nostru de leagăn preferat din copilărie, o melodie atemporală nativ-americană care a atins generație după generație, în întreaga lume„, au spus Polo & Pan.

Videoclipul animat a fost inspirat de programele educaționale pentru copii, cum ar fi Sesame Street, cu o linie de galben submarin. Regia artistică a videoclipului a fost realizată de Noemi Ferst și Benjamin Moreau, care au lucrat cu trupa încă din prima zi, creând întregul univers vizual.
Animația pentru „Ani Kuni” a fost creată cu ajutorul studiourilor Werlen Meyer din Paris, care au lucrat și la Isle of Dogs, de Wes Anderson. Combinate, melodia și videoclipul transformă cântecul de leagăn preferat al trupei într-o călătorie irezistibilă, plină de speranță, pentru toate vârstele, care sigur te va duce într-un loc fericit.

Polo & Pan au devenit sinonimi cu melodii de trippy dance. Duo-ul, format din Paul Armand-Delille (Polo) și Alexandre Grynszpan (Pan), s-a întâlnit pentru prima dată în 2012 și, de atunci, au creat o comunitate de fani din întreaga lume si au o mulțime de show-uri sold-out în locuri notabile, cum ar fi Novo din LA, Printworks din Londra, Terminalul 5 din NY și Montreal MTELUS. Au avut numeroase show-uri la festivaluri, precum Coachella din 2019, unde Billboard și-a numit performanța „fără îndoială una dintre cele mai bune spectacole”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.