J Balvin lanseaza chiar de ziua lui de nastere o melodie introspectiva, dedicata zilei de 7 mai si intitulata „7 de Mayo”. Track-ul este inclus in documentarul despre viata lui si care apare tot astazi – „The Boy from Medellin”.

Piesa „7 de Mayo” relateaza in trei minute fragmente din viata cantaretului originar din Medellin, Columbia. Track-ul include momente importante din viata personala, impletite cu inregistrari din comentarii de la persoane cunoscute, precum unul venit de la renumitul pionier reggaeton, Daddy Yankee.

Videoclipul piesei „7 de Mayo” este regizat de catre Jose Emilio Sagaro. In ziua lansarii, Amazon va lansa, de asemenea, filmul original „The Boy From Medellín”, un film al regizorului nominalizat la Oscar, Matthew Heineman, care va relata povestea baiatului din Medellin – Balvin.

7 mai este ziua in care s-a nascut un razboinic si un visator„, a declarat J Balvin. 

J Balvin este unul dintre cei mai ascultati artisti din lume. Are peste 50 de miliarde de stream-uri in total și peste 50 de milioane de ascultători lunari pe Spotify, făcându-l cel mai ascultat artist latin de pe platformă și al șaselea din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.