„Povestea dintre doi oameni care se îndrăgostesc și sunt atrași unul de celălalt ca sufletele pereche – ca yin-ul cu yang-ul, ca sosurile cu cartofii prăjiți.”

Acesta este modul în care MARTIS descrie povestea de dragoste romantică din spatele single-ului său de debut „Keep It Low”, care rămâne fără îndoială în capul tău datorită hook-ului cu fluiere, precum și cu extraordinarul videoclip animat. Cu „Keep It Low”, simpaticul cântăreț și compozitor lansează coloana sonoră perfectă pentru vară! Vocea sa deosebită, unică, conferă piesei acel ceva pe care îl căutăm cu toții.

Iubirea e ceva extraordinar. Și siigur – știm cu toții asta. Dar uneori poate fi destul de complicat, mai ales atunci când inima este gata să-și asume orice risc, dar mintea decide să te oprească. Păcat! Un fapt dureros, pe care MARTIS îl conștientizează în single-ul său de debut „Keep It Low”.

 

Datorită originii sale pe jumătate italiană, MARTIS și-a dezvoltat înclinația pentru amore, passione și un pic de dramă încă din primele momente. Iar de la celălalt părinte, pe de altă parte, a moștenit preferința pentru melodii pop, pline de sentimente. Ceea ce, drepți să fim, ne place!

În primul său single, MARTIS combină o melodie pop fericită, atrăgătoare, cu vocea sa unică pentru a crea un sunet plăcut, care te îndeamnă la aventuri noi în vara aceasta. „Keep It Low” te sfătuiește să faci lucrurile ușor și să nu te grăbești în nimic – o melodie atrăgătoare cu un final fericit.

„Întrucât amândoi erau implicați în alte relații, au decis să păstreze distanța pentru a nu pierde controlul”, continuă muzicianul. „După un haos emoțional, certuri și dramă, s-au separat. Cu toate acestea, amândoi și-au dat seama că le lipsește ceva. Așa că s-au apropiat din nou și au decis să continue relația la un nivel amiabil, pentru că și-au dat seama că nu s-ar putea descurca unul fără altul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.