Vara a venit parcă mai repede decât ne așteptam, așa că noua piesă de la THE CUBE GUYS împreună cu vocea lui MANDY SMITH ne trimite direct în cele mai exotice vibe-uri. O plajă plină de șezlonguri pe o insulă superbă, câteva cocktail-uri cu umbreluțe și o muzică ambientală antrenantă. Îți sună cunoscut, nu-i așa?

Pregătește-ți ochelarii de soare și dă-i play noii piese, intitulate Santhosh. Să nu te sperii dacă vei auzi pași de dans și din vecini, e ceva normal!

THE CUBE GUYS este un grup format în 2005 de doi producători italieni de renume – Roberto Intrallazzi și Luca Provera. Deși background-ul lor muzical diferă, dorința lor de a crea și lansa noi producții pe scena cluburilor din întreaga lume a fost cea care i-a unit. Împreună, reușesc să aducă mereu producții fresh, inovatoare, care formează un traseu muzical incredibil pentru cei doi.

Îmbinând stiluri diferite – de la house la tech house – Roberto Intrallazzi și Luca Provera se bucură de o comunitate de aproape 300.000 de ascultători lunari pe Spotify. Cel mai cunoscut edit al lor din platformele digitale, Baba O’Riley, a adunat până în acest moment aproximativ 4.500.000 de stream-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.