Este săptămâna dinaintea sărbătorii Paștelui, iar căldura din suflet este întregită de posibilitatea de a-i vedea pe acei oameni care cred în talentul lor, care au muncit pentru a depăși orice provocare și care au curaj. În Vinerea Mare, de la 20:30, Românii au talent revine cu o nouă ediție #unusiunu!

O puștoaică pe care cei din jur au poreclit-o ”plastelina” a pregătit un moment special, de gimnastică cu mult suflet. Vizibil emoționată, aceasta a venit cu speranța că totul va fi bine: ”Pe scenă o să fie ca în visele mele”, va spune ea. Oare ce a pregătit și ce-l va face pe Andi Moisescu să spună că ”lumea se schimbă, iar copiii iau tot ce e mai bun”?

Un alt tânăr va demonstra că pasiunea este mai puternică decât orice imbold primit din exterior. Deși tatăl lui, șofer de tir, și-ar fi dorit să-l aibă alături pe drumul vieții, puștiul a descoperit că dansul este calea care îi aduce fericirea. Mâine seară, el va urca pe scena talentului pentru a le arăta juraților ce-l pasionează cu adevărat. ”Îmi tremură aproape tot corpul”, va spune el înainte de a începe. Va reuși să demonstreze că a pornit pe drumul corect?

Ce ar putea face pe scena talentului un agent de securitate care este pasionat de vlogging? Să cânte trap, normal! Dacă nu credeți, în ediția de mâine, îl vom cunoaște pe un concurent de 27 ani, din Tuzla care a pregătit o piesă specială pentru această apariție. Ce versuri le va dedica juraților, dar și ce părere vor avea aceștia despre interpretarea lui aflăm curând!

Și înainte de Paște rămânem împreună! Cei care urmăresc emisiunea pot comenta pe Facebook, Instagram și Twitter, adăugând #romaniiautalent, iar mesajele lor pot apărea la televizor!

Nu ratați o nouă ediție Românii au talent mâine seară, de la 20:30!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.