Miercuri seară, leii au avut parte de un adevărat spectacol în Imperiul Leilor. Antreprenori din toate colțurile lumii au venit în fața investitorilor cu dorința de a primi finanțarea vieții lor. Show-ul a fost lider de audiență.

 

În intervalul orar 20:28 – 22:25, emisiunea Imperiul Leilor a înregistrat 7.9 puncte de rating și 20.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6.9 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul și-a menținut poziția de lider și a înregistrat 7.8 puncte de audiență și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6 puncte de rating și 18.7% share.

 

Carla Waltner a fost prima concurentă care a convins un leu să investească în afacerea ei cu activități sportive și de relaxare pentru companiile cu mulți angajați. Mohammad Murad a fost singurul investitor care a găsit potențial în propunerea ei și a acceptat să-i ofere o finanțare de 50.000 de euro în schimbul a 30% din business.

 

Două tinere cu business-uri similare s-au duelat aseară, una singură a mers mai departe. Raluca Olaru produce produse cosmetice naturale după rețete vechie, iar aseară, Dan Șucu i-a finanțat visul de a dezvolta acest business. Cei doi vor fi parteneri în urma investiției de 80.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

 

Dorin Gapo i-a ademenit pe lei cu o cafea bine făcută și un business cu potențial: un lanț de cafenele. Entuziasmul lui și pasiunea de a le face dimineața mai bună clienților l-au făcut pe Mohammad Murad să investească 200.000 de euro în schimbul a 50% din afacere.

 

Mihaela și Ioan Galben au fost ultimii concurenți din ediția aceasta care au primit finanțare. Cei doi au venit cu o băutură tradițională: pălinca. Pentru afacerea lor cu tradiție, cei doi au plecat din Imperiul Leilor cu o finanțare de la Dragoș Petrescu de 200.000 de euro pentru 40% din afacere.

 

Porțile Imperiului se vor redeschide săptămâna viitoare, în ultima ediție din acest sezon. Miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.