Imperiul Leilor își redeschide porțile pentru o nouă seară de spectacol al afacerilor, miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Leii primesc mesageri de peste mări și țări, provoacă dueluri aprige, sunt atacați de forțele speciale și ademeniți cu licori magice, într-o nouă poveste a Imperiului.

Un concurent ajunge în emisiune și ne arată că nimic nu poate sta în calea unui antreprenor care vrea ca visul lui să devină realitate. Florian Câmpean este stabilit în America de Sud și intră în Imperiu după ce a trecut printr-o mulțime de obstacole. În plină pandemie, drumul Brazilia – România a fost o adevărată aventură, cu trei zboruri, fiecare cu alt protocol Covid 19, dar ”comoara” a ajuns intactă la destinație. ”Eu sunt un găsitor de comori. Prima comoară e soția mea, a doua copiii noștri, iar pe a treia v-am adus-o aici – am descoperit-o de când m-am născut și redescoperit-o în Brazilia”, va spune acesta la întâlnirea cu leii. Emoțiile îl vor compleși pe cel care speră să ia investiția vieții lui, pentru că unul dintre copii îi transmite un mesaj: ”Tati, nu contează dacă vii cu banii sau nu, ești eroul nostru pentru că te-ai dus până acolo”. Ce comoară va aduce acesta, dar și care vor fi argumentele cu care va încerca să-i convingă pe lei, aflăm miercuri, de la ora 20:30, la Imperiul Leilor.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci lei care vor încerca să găsească oportunități de parteneriere cu antreprenorii pe care-i vor întâlni în această săptămână. Imperiul Leilor își redeschide porțile mâine seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.