O distribuție de zile mari a fost anunțată pentru Solos, un serial antologic creat de David Weil (Hunters, Amazon Prime) împreună cu Amazon Studios: Morgan Freeman, Anne Hathaway și Helen Mirren – câștigători de premii Oscar -, Uzo Aduba – câștigătoare de premiu Emmy -, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens și Constance Wu vor juca în serialul care va avea premiera în data de 21 mai pe Amazon Prime Video în peste 240 țări și teritorii din întreaga lume, inclusiv România.

Solos este descris drept o serie antologică provocatoare, compusă din șapte părți, care explorează sensul mai profund al conexiunii umane, așa cum este perceput de fiecare individ în parte. Serialul va relata povești unice, bazate pe personaj, fiecare dintr-o perspectivă și într-un moment diferit, vrând să arate că, în circumstanțe complet diferite, chiar și în momentele noastre cele mai „izolate”, suntem cu toții conectați prin experiența umană.

„Sunt încântat să creez Solos alături de acest grup de artiști pe care îi admir atât de profund. Am creat această producție cu dorința de a surprinde povești despre conexiune, speranță și căutarea acelui zumzet comun al umanității care ne leagă pe toți. Sunt extrem de recunoscător lui Jennifer Salke (directoarea Amazon Studios – n.r.) și partenerilor mei incredibili de la Amazon pentru sprijinul și colaborarea lor neclintită la acest proiect special”, a spus Weil pentru Deadline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.