Adevaratul horror se intoarce. Avand la baza dosarele lui Ed si Lorraine Warren. Filmul #TheConjuring – Traind printre demoni: E mana diavolului va ajunge in curand in cinematografe.

„Traind printre demoni: E mana diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forta malefica necunoscuta, care ii socheaza chiar si pe experimentatii investigatori din viața reală Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzationale cazuri din dosarele lor, incepe cu lupta pentru sufletul unui tanar baiat si ii duce apoi dincolo de tot ce mai vazusera pana acum, pentru a marca primul caz din istoria americii in care un suspect de crima invoca posesia demonica ca strategie de aparare.

Vera Farmiga si Patrick Wilson revin in rolurile Lorraine si Ed Warren, sub indrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul ii mai are in roluri principale pe Ruairi O’Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) si Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”) .

„Traind printre demoni: E mana diavolului” a fost produs de James Wan si Peter Safran, care au colaborat la toate filmele „Conjuring” Universe. Chaves in regia unui scenariu de David Leslie Johnson-McGoldrick („The Conjuring 2”, „Aquaman”), poveste de James Wan si David Leslie Johnson-McGoldrick, bazata pe personaje create de Chad Hayes si Carey W. Hayes. In calitate de producatori executivi au fost Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott si Michelle Morrissey.

Echipa creativa din culise a reunit colaboratorii universului „Conjuring”, inclusiv directorul de fotografie Michael Burgess, designerul de productie Jennifer Spence, designerul de costume Leah Butler si compozitorul Joseph Bishara, impreuna cu editorul din „The Curse of La Llorona”. Peter Gvozdas si editorul Christian Wagner („Furious 7”).

„Traind printre demoni: E mana diavolului” este al saptelea film din Universul „Conjuring”, cea mai mare franciza de groaza din istorie, care a incasat peste 1,8 miliarde de dolari in intreaga lume. Include primele doua filme „Conjuring”, si „Annabelle”, „Annabelle: Creatie”, „Monahia” si „Annabelle vine acasa”.

New Line Cinema prezinta Un monstru atomic / O productie Peter Safran, „Traind printre demoni: E mana diavolului”.  Acesta va fi distribuit de Warner Bros. Pictures. Filmul se lanseaza in cinematografe din iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.