Ediție de colecție, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce l-a avut invitat pe gimnastul de aur Marian Drăgulescu!  Kanal D  a fost ieri, în intervalul  difuzării emisiunii, pe primul loc în topul audiențelor, în rândul publicului de la orașe. Dezvăluirile făcut de gimnastul Marian Drăgulescu au fost urmărite de o medie de 452.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 23:20, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, aproape un million de fani (991.000).

Ieri, în intervalul orar 23:20 – 25:40, Kanal D a fost lider de piață pe targetul All Urban, înregistrând 2.1% Rating și 11,7% cota de piață, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai titrați sportivi ai României, cu un palmares impresionant de-a lungul carierei sale în gimnastică – nu mai puțin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale – a fost pus în fața tirului de întrebări menite să facă lumină în toate aspectele ce țin de cariera și viața personală, unele dintre acestea intens mediatizate.

Gimnastul, în vârstă de 40 de ani, a facut o serie de dezvăluiri, precum și  declarații surprinzătoare despre retragerea sa definitivă din gimnastică, anul acesta fiind ultimul la care va mai reprezenta România în calitatea de sportiv.

“Da, mă voi retrage în 2021 din activitatea de performanță ca și sportiv. Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta… Ultimii 3 ani au fost foarte grei. Este un consum foarte mare, fizic, psihic. Întotdeauana am revenit că sunt numărul unul. Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această motivație de a continua. (…) Organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel performant”, a spus Marian Drăgulescu, menționând că după Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul acesta, când își dorește aurul, își va înceta carieră sportivă.

Gimnastul a enumerat motivele care stau la baza acestei retrageri suprinzătoare, menționând totodată că își dorește să continue cariera de antrenorat.

“Mă consider destul de în vârstă să mai continui mai mult decât mi-am propus. (…) Simt că nu mai am posibilitatea să fac atât de multe repetări, pe care mi le-aș dori. Din multe repetări obții și viteză de reacție și tehnică. Viteza de reacție mi- a încetinit. După o zi grea de antrenament mă resimt. Mai departe de anul acesta nu mă văd continuând cu sportul de performanță. Sper anul acesta să dau tot și după care, de ce nu, să continui cu carieră de antrenor”, a spus Marian Drăgulescu.

All Urban Channels Rtg% Shr% Rtg(000)
  Kanal D 2,1 11,7 201
  Antena 1 1,9 10,8 186
  Pro TV 1,8 10,1 174
40 DE INTREBARI CU DENISE RIFAI Antena 3 1,7 9,4 162
23:20-25:40 Romania TV 1,3 7,1 122
Source: Kantar Media Romania        
Date: 20.04.2021        

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.