Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

Românii nu ratează porția săptămânală de comedie din Las Fierbinți, iar serialul continuă să conducă audiențele în fiecare săptămână. Aseară telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat.

 

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență și a înregistrat 12.3 puncte de rating și 29.8% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.3 puncte de rating și 17.8% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 10.4 puncte de rating și 30.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.7 puncte de rating și 22.2 share.

 

Simpaticii fierbințeni își duc viața în ritmul haios care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit cum Robi a decis să își renoveze bucătăria. Acesta apelează la Celentano pentru renovare, care îi explică faptul că faianța este inventată de…Dumnezeu însuși.

 

„Robi, faianța este inventată de Dumnezeu însuși! Din cauza invențiilor lui, pe primele două locuri la bătălia pentru medalia de aur este omul și faianța!” a spus Celentano

 

În episoadele viitoare personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.