O nouă ediție Pe Bune?! aduce față în față doi prieteni care vor fi adversari: Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache. Mihai Bobonete a pregătit cele mai trăsnite întrebări, iar căpitanii sunt pregătiți să câștige competiția. Nu ratați noua ediție Pe Bune?!, joi, de la 22:30.

 

Costi Diță îl va avea alături de el pe Țăndărică: „Asta vreau s-o vad, chiar daca nu e. Pe bune!” va spune Ovidiu când va vedea ce răspunsuri se ascund sub domeniul ales de ei. „S-au dus în față ei, noi suntem la zero”, remarcă Costi, după ce Cosmin și Stelu Enache vor avea un început bun în cometiție.

 

Printre cele 12 domenii de pe panou, se vor regăsi și: „Foame de bani”, „Comoară Națională”, „Din Țara lui Sandy Bell”, „Fractură de Limbă”, iar întrebările nebune îi vor pune în dificultate pe jucători.

 

Ce trebuie să faci, conform leacurilor băbești, ca să scapi de negi, ce se găsește în colecția personală a lui Nicolas Cage, dar și ce poate induce număratul banilor, conform unui studiu britanic, realizat în 2009, aflăm împreună joi, de la 22:00 la Pe Bune?!.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.