Odată cu Sărbătorile Pascale, Prima TV readuce emisiunea Darul cărții, un demers media pentru toți iubitorii de carte. Darul cărții invită telespectatorii să descopere titluri vechi sau noi, experiențe pe care cititorii de carte sunt invitați să le trăiască la Prima TV din 19 aprilie, în fiecare zi. Diferite personalități sunt invitate să dezvăluie darul adus de cărți în viața lor și vor împărtăși cu telespectatorii bucuria cititului.

 

Între 19 aprilie și 2 mai, Darul cărții invită telespectatorii să călătorească fără restricții în lumi imaginare, să descopere noi experiențe alături de diferite personalități care vor recomanda în fiecare zi o carte. Poetul Mircea Dinescu, criticul literar Tania Radu, scriitorul Bogdan Alexandru Stănescu, bloggerul Iasmina Coman, Mihaela Bilic, Giulia Anghelescu sunt doar câteva nume care recomandă nu numai cărți ci și cunoașterea, evadarea, regăsirea pe care fiecare poveste o poate aduce telespectatorilor.

Darul cărții este o pastilă tv, difuzată zilnic timp de cîteva minute, care va încânta telespectatorii cu universuri în miniatură în care invitații vor răsfoi cărți într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii. De luni până joi de la 14.55; 19:25; 00:00, vineri de la 14:55; 19:25; 00:55, sâmbătă de la orele 10.55; 19:25; 23:55  și duminică de la 10:55; 19:25, ziua va fi îmbogățită cu Darul cărții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.