Iubitorii fotbalului se pregătesc pentru cele mai spectaculoase meciuri ale UEFA Champions League și UEFA Europa League, care au ajuns în faza sferturilor în acest sezon atipic, încă marcat de restricțiile impuse de pandemia COVID-19.

Manchester City, Bayern Munchen, Chelsea, Liverpool, FC Porto, PSG, Borussia Dortmund și Real Madrid luptă pentru un loc în careul de ași al UEFA Champions League. Partidele vor fi difuzate marți, 6 aprilie și miercuri, 7 aprilie, în direct, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi 4K, de la ora 22:00. Manșa retur se va disputa pe 13 și 14 aprilie, la aceeași oră, meciurile fiind transmise pe Digi Sport 1 și Digi Sport 2. Cele mai bune echipe se vor duela în finală, pe 29 mai, la Istanbul.

Granada, Manchester United, Arsenal, Slavia Praga, Ajax, AS Roma, Dinamo Zagreb și Villarreal sunt echipele care încearcă să avanseze în campionat. Joi, 8 aprilie, de la ora 22:00, este seară de fotbal european, deoarece pe toate posturile Digi Sport vor fi transmise în direct meciurile din sferturile UEFA Europa League. Nicolae Stanciu de la Slavia Praga este singurul român care joacă la o echipă rămasă în competiție. Acesta s-a remarcat în ultima perioadă, iar în urma evoluției sale a fost numit jucătorul lunii, în Cehia. Partida dintre Arsenal și Slavia Praga va putea fi văzută și la calitate Ultra HD, pe Digi 4K. Returul etapei va avea loc pe 15 aprilie, de la ora 22:00 și va transmis în direct pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4. Finala UEFA Europa League va avea loc la Gdansk, pe 26 mai.

Meciurile europene vor fi analizate la Digi Sport în cadrul ediției speciale Euro Fotbal, în pauza meciurilor și la final, pe Digi Sport 1. Astfel, jurnaliștii George Dobre și Andrei Niculescu, alături de invitații Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Daniel Niculae și alții, vor analiza fiecare echipă, fiecare fază și gol din cele mai tari meciuri europene ale momentului.

Fiecare duel din sferturile Champions League are o poveste în spatele lui. Real Madrid – Liverpool e finala din 2018, iar Bayern  – PSG, cea din 2020. Porto – Chelsea este înfruntarea dintre echipele care l-au lansat în fotbalul de cel mai înalt nivel pe Jose Mourinho, iar în Manchester City – Borussia Dortmund Guardiola întâlnește fosta sa rivală din Bundesliga. Astfel, sferturile de anul acesta reprezintă un prilej al revanșelor și al accesării unor amintiri puternice din memoria microbiștilor neutri sau implicați emoțional!”, este de părere George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

 

Program transmisiuni meciuri:

UEFA Champions League
Manșa tur

Real Madrid – Liverpool, marți, 6 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1
Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 6 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2, Digi 4 K
Bayern München – PSG
, miercuri, 7 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1
Porto – Chelsea, miercuri, 7 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2

Manșa retur
PSG –
Bayern München, marți, 13 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1, Digi 4K
Chelsea – Porto, marți, 13 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2
LiverpoolReal Madrid, miercuri, 14 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1
Borussia DortmundManchester City, miercuri, 14 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2

 


UEFA Europa League
Manșa tur
Arsenal – Slavia Praga, joi, 8 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1, Digi 4K
Granada – Manchester United, joi, 8 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2
Ajax – Roma, joi, 8 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 3
Dinamo Zagreb – Villarreal, joi, 8 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 4

 

Manșa retur
Slavia Praga – Arsenal, joi, 15 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 1
Manchester United – Granada, joi, 15 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 2
Roma – Ajax, joi, 15 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 3
Villarreal – Dinamo Zagreb, joi, 15 aprilie, ora 22:00, Digi Sport 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.