Cultură generală, un monolog recitat cu sufletul, dansuri din cele mai diverse și mai neașteptate, echilibristică și interpretări care au făcut ca inima să vibreze. Cam așa a arătat tabloul unei seri de luni #unusiunu. Scena talentului și-a deschis porțile pentru noi concurenți care au visat, au muncit și au făcut un nou pas căte a fi cunoscuți de către cei de acasă pentru talentul lor.

 

Un moment care a adus bucuria și starea de bine a fost cel prezentat de Familia Bratosin: mama și cei doi copii ai ei, Andreea și Mihai. Aceștia au urcat pe scenă și au interpretat melodia ”Jealous” într-o versiune care a sensibilizat și a atras laudele juraților. ”Emoția a ajuns la mine”, a recunoscut Andra care s-a declarat încântată să vadă apropierea dintre cei trei. Și proaspătul tătic, Smiley, a admis că este fericit să îi asculte: ”este frumos că ați făcut momentul cu aproape toată familia”.

 

La 38 ani, Elena Gatcin, o interpretă din Constanța a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă. A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra. Fericită că a avut ocazia să o asculte, jurata a declarat: ”M-ai lăsat fără grai, dar cu piele de găină. Elena este un suflet muzical”.

 

Cel puțin 3 de DA și calificarea în următoarea etapă au obținut-o: Cezar Pricop, Familia Bratosin, Dumitru Hermeneanu, Xenia Tacu, Duo Viola, Brill Dance, Ionuț Zăvăleanu și Roberta Nicolae.

 

Este un sezon special, unul în care spectacolul este de neoprit! Nu ratați o nouă ediție a emisiunii Românii au talent la finalul săptămânii. Vineri, de la 20:30, alți concurenți își vor depăși emoțiile și vor lupta pentru visul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.