În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă, Războinicii și Faimoșii își vor da întâlnire, din nou, pe terenul sportiv, în lupta aprigă într-unul dintre cele mai importante dueluri ale săptămânii.

Liniștea în interiorul echipei Faimosilor pare să fie doar un vis, cu atât mai mult cu cât în camp-ul acestora intrigile și discuțiile ies tot mai mult la suprafață. Elena Marin, una dintre preferatele publicului, spune că spiritele sunt deja agitate în interiorul echipei.

A început săptămâna complicat, aș putea spune. Am văzut ceva surprinzător, că s-au certat cei din <echipa fantastică>, cum îi numeam eu”, spune Elena Marin, făcând referire la colegii ei de echipă.

Și de cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, aceștia se scaldă în ape tulburi, spiritele se încing în interiorul echipei și descărcările de tensiune între Sindy și Sorin atentează la echilibrul mental al echipei. Traseul pe care vor evolua Faimoșii și Războinicii în această seară, la “Survivor România”, le va solicita la maximum forța și îndemânarea acestora, ei urmând să înfrunte o serie de obstacole dificile, în goana după punctele victoriei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, meciul pentru recompensă, disputat de Faimoși și Războinici, difuzat la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.