Geo Da Silva și italianul Samuel Kimkò grăbesc vara cu un single hot, energic, cu influențe disco, potrivit pentru zilele toride ce se lasă așteptate. Celor doi artiști li s-a alăturat și Oana, fosta solistă a celebrei trupe a anilor ’90, Genius. Pentru „Baila Baila Baila” au avut nevoie de o voce feminină puternică, iar timbrul cunoscutei soliste inspiră publicul către distracția și vibe-ul anilor ’90, însă cu un touch actual și un sound fresh. Mai mult, drop-ul piesei completează saxofonul și bass-ul în timp ce creează mixul perfect pentru un hit de vară.

 


„De mic am fost îndrăgostit de vocea Oanei din trupa Genius, iar acum s-a și întâmplat. Am chemat-o pe Oana în studio și mi-am dat seama că ea este vocea de pe următoarele mele single-uri”, povestește Geo Da Silva.

Deși Geo Da Silva și Samuel Kimkò se cunosc din perioada single-ului „Booma Yee”( 2013), aceasta este prima colaborare a celor doi artiști. Întrebat dacă anul 2021 va fi plin de surprize din punct de vedere profesional, Geo Da Silva ne-a mărturisit că: „Anul acesta va fi plin de piese, mai ales remake-uri ale anilor 80’-90’ care păstrează un stil actual”.

Geo Da Silva a devenit cunoscut odată cu lansarea „I’ll Do You Like a Truck” care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care a cucerit topurile din întreaga lume, dar și a altor priese precum
„Booma Yee” (împreună cu Jack Mazzoni), „Awela hey”, „I want you” (împreună cu Mr. Sax), „Morena” (alături de Jack Mazzoni și Alien Cut), „Baila conga”, „I love u baby” și „Noaptea-i nebună”. În 2017 a lansat alături de Katty S. și Niko single-ul și clipul „Makosa”. A urmat colaborarea cu LocoDJ pentru „This is Love”, prima piesă împreună, o poveste dance, exotică, cu influențe future pop, dar și cu Diana Sturză a.k.a Laydee Di pentru „1, 2, 3″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.