Astăzi, de la ora 20:30, în Imperiul Leilor se avântă antreprenori mari și mici, tineri antrenați pentru succes, cu propuneri năucitoare sau cu idei trăsnite. Vom vedea dueluri între concurenți, dar și lupte aprige între lei, cu calcule la sânge și negocieri dure.

 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu redeschid astăzi Imperiul pentru o nouă rundă de întâlniri cu tinerii care caută finanțare pentru visul lor. În ediția din această seară, două antreprenoare cu business-uri similare vor intra la duel – doar una va merge mai departe și va primi șansa unei posibile investiții. Cele două vin în fața leilor cu bijuterii și obiecte care ”păstrează amintiri”, realizate din lapte matern, cordon ombilical sau din prima șuviță a bebelușului.

 

Ca proaspătă mămică, mi-am dorit să păstrez unele momente altfel decât în fotografii. În doi ani, am realizat peste 500 de bijuterii și obiecte decorative cu lapte matern, cordon ombilical, șuvițe de păr, cenușă, blănița animalului de companie și multe altele”, va spune una dintre concurente. Analiza produselor o va face pe Cristina Bâtlan să spună: ”E cam macabru! Aoleu, obiectul ăsta are și păr, și lapte. Nu credeam că există așa ceva!”. Dacă vor găsi cei cinci investitori potențial în propunerile acestor tinere, vedem astăzi, de la ora 20:30, la Imperiul Leilor.

 

Tot în această seară, leii vor vedea o aplicație pe care dezvoltatorii o estimează la peste 3 milioane de euro și pentru care cer investiție, însă oferă un procent sub 2% din companie. ”Eu vă suspectez că ați venit aici pentru reclamă!”, le va spune Bogdan Micu, chiar dacă aceștia vor susține că ceea ce caută nu are legătură neaparat cu banii, ci mai degrabă cu know-how-ul unui om de afaceri: ”Noi nu avem nevoie doar de bani, avem nevoie de bani deștepți, avem nevoie de oameni care să ne fie mentori”. Cum se va încheia discuția, dar și dacă Bogdan Micu își va schimba părerea până la final, vedem în această seară.

 

O nouă ediție Imperiul Leilor este astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.