Într-o perioadă în care lucrurile se schimbă constant în jurul nostru, un lucru rămâne constant: weekend-ul începe mai bune cu noi ediții Românii au talent! Aseară, telespectatorii s-au putut bucura de noi momente extraordinare și au putut cunoaște concurenți impresionanți. Printre aceștia s-a numărat și David Dincă, un puști de 12 ani, care a reușit să smulgă aprecierile juraților cu interpretarea lui. ”Modul în care a cântat a fost cu totul special. Are un suflet nobil”, a spus Andra după ce vocea puștiului a reușit să îi readucă ”pielea de găină”.

 

O revenire incredibilă a fost cea lui Simion R. Ștefan care a pregătit un număr de magie nemaivăzut. ”Sunt doar un om care încearcă să te facă să zâmbești”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Iar reacțiile juraților au arătat că și-a atins scopul! ”Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Foarte bine construit numărul”, a spus Smiley.

 

Emisiunea Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:12! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 36.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut doar 7.3 puncte de rating și 22.7% share.

 

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, aproape 3 milioane de români urmăreau PRO TV.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: African Ten’Dance, Teodora Luca, Marco Motta, Gabriel Sasu, Carla Stefani, Alin Moldovan, Andra Muntenașu, Simion R Ștefan și David Dincă.

 

Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul continuă să impresioneze. Alți concurenți care și-au găsit curajul de a urca pe cea mai iubită scenă a talentului din România vor demonstra că locul lor este sub lumina reflectoarelor. Nu ratați luni, de la 20:30, un show #unusiunu și un golden buzz surprinzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.