La mai bine de un an de la lansarea piesei So Keres, Gipsy Casual revine cu o colaborare de excepție cu artista Merve Yalcin, pentru single-ul Romale. Cu versuri în romani, română și turcă, piesa reprezintă o interpretare contemporană a muzicii tradiționale romani. Romale aduce energie și provoacă la dans.

 

Piesa a fost compusă de Ester Peony, Gya, REALM, Theea Miculescu și Merve Yalcin, scrisă de Gya, Theea Miculescu și Merve Yalcin, iar producția este semnată de REALM.

 

Clipul a fost realizat de Kobzzon.


 

 

“Ideea piesei Romale ne-a venit instant, lucrând în studio cu Ester Peony și Gya. Ne-am dorit să aducem în prim plan talentul pentru muzică al celor din zona gipsy și, bineînțeles, al nostru. Cu cât înaintam cu tot procesul compoziției, cu atât ne prindea mai tare. Și la filmarea clipului am fost 100% implicați și am răspuns instant tuturor provocărilor regizorului. Având deja notorietate pe radiourile din Turcia, colaborarea cu Merve a venit exact când trebuia, mai ales că a trecut ceva timp de la lansarea single-ului So Keres”, au spus membrii trupei Gipsy Casual.

 

Gipsy Casual reprezintă acordurile exotice gipsy – balcanice din peisajul muzical contemporan. Membrii trupei sunt fresh, autentici și extrem de talentați, mențin ritmul tradițional gipsy, căruia îi dau un touch electronic și beat-uri electrizante de club. Pasiunea pentru muzică a artiștilor se simte în fiecare dintre creațiile pe care le prezintă publicului, iar stilul lor unic le-a adus foarte mulți fani atât din România, cât și din străinătate.

 

Merve Yalcin vine din Istanbul și a devenit cunoscută datorită platformelor de social media, precum Musical.ly și mai apoi TikTok și Instagram, unde are o comunitate numeroasă. Artista a lansat prima sa piesă anul trecut, în august, Bella, și a trecut astfel într-o nouă etapă a carierei sale. Este îndrăgostită de muzică și își dorește să-și continue cariera în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.