Fără vreo informație în prealabil, iată cum aflăm că titlul care îl poartă într-o călătorie de wellness pe Zac Efron, va reveni anul viitor cu noi episoade și aventuri. Down to Earth with Zac Efron pare a fi fost unul dintre cele mai vizionate titluri originale, fapt pentru care platforma de streaming nu a stat pe gânduri și a dat undă verde unui sezon secund, a cărui producție a debutat deja în Australia. În noile episoade, Zac și Darin sunt relocați în Australia, călătorind pe întreg continentul în căutarea unor modele, metode și practici sustenabile de hrană, educație și bunăstare. Fără o dată de premieră, sezonul 2 este așteptat a fi lansat în 2022.

Din aceeași categorie avem și o comandă de noi episoade pentru titlurile non-scripted Get Organized with the Home Edit (S2) și Dream House Makeover (S3), precum și o mult așteptată dată de premieră pentru Spraking Joy with Marie Kondo (vară 2021), titlu ce îi urmează apreciatului Tiding Up.

Lansat în 2020, Get Organized with The Home Edit le are are protagoniste pe autoarele și organizatoarele Clea Shearer și Joanna Teplin, cele două continuând cu noi proiecte și provocări pentru compania lor, dar și să ne facă cunoștință cu o serie de invitați supriză – în sezonul 1 le-am putut vedea Reese Witherspoon, Rachel Zoe, Khloe Kardashian, Eva Longoria și Retta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.