Nu, nu, nu, dar până la urmă a fost da, da, da. După ce anul trecut a fost un întreg show în decizia de a nu o înlocui pe Ruby Rose din personajul Kate Kane în Batwoman, ci a introduce și aduce publicului un nume nou, seara trecută, cei de la The CW au făcut anunțul… deloc așteptat – Wallis Day va fi noua Kate Kane, însă nu și Batwoman, alter ego-ul justițiar continuând să îi aparțină lui Ryan Wilder.

— ATENȚIE! SPOILERE! —

Versiunea lui Day a fost prezentată publicului seara trecută, în episodul 2×08 Survived Much Worse, urmând ca partea secundă a sezonului curent să ne dezvăluie ce i s-a întâmplat lui Kate în tot acest timp în care a fost MIA. Cât despre înfățișarea fizică a acesteia, ei bine, Batwoman preia o schemă din cartea de joc Dynasty (și a altor soap-operas), punând totul pe seama rănilor survenite în urma prăbușirii și a timpului în care a fost captivă.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile cu Kate Kane revenită în Gotham City și o posibilă justificare pentru care nu ar dori să revină în spatele măștii lui Batwoman. Cât despre Wallis Day, actrița nu este la primul său rol DC Comics, anterior fiind parte a proiectului Syfy, Krypton.

În România, serialul este disponibil online pe platforma de streaming HBO Go.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.