Loredana Groza a revenit cu single-ul „Emoțiile”, o melodie care vorbește despre cele mai intense emoții, de la fiorii iubirii și fluturii din stomac la sentimentul de marea iubire și pasiunea iminentă.

Single-ul „Emoțiile” este lansat la un an distanță de melodia „Sex pe canapea” și a fost compus de către Loredana, împreună cu Theea Miculescu, Mihai Octavian Constantin și Mădălin Roșioru. Versurile evidențiază o serie de emoții intense pe care le simtim in dragoste si in lipsa ei.

Filmat pe o insula exotică, videoclipul este regizat de către Loredana, iar echipa este completată de persoane originare din Maldive. În stilul caracteristic, Loredana apare într-o nouă postura neconvențională, extravagantă și foarte asumată.


O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzică sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.