Dacă în edițiile trecute s-au întâlnit cu șefi de stat, jurații iUmor îi vor avea în față miercuri, de la 20.30, la Antena 1, pe Maradona și Pablo Escobar, două personalități care cu greu pot fi uitate.

Angel Popescu este cel care va intra în pielea lui Maradona, iar rolul nu este cu nimic întâmplător! Actorul a fost fotbalist la Dinamo București, echipă la care a jucat la nivel profesionist. ”Angel Popescu este unul dintre cei mai talentați oameni din sfera asta televizionistică, dar și cel mai mare fan Maradona din România”, a spus Mihai Bendeac.

Cât despre actorul Marcel Cobzariu, care îl va impersona pe controversatul Pablo Escobar, nu îl recomandă ”decât” talentul său. ”Un personaj foarte violent, transformat într-un personaj de comedie! Așa se face!”, va exclama Cheloo la finalul roast-ului istoric. Cum vor reacționa ceilați jurați, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.