Reprezentativa României de handbal feminin joacă la Prima TV calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Naționala de handbal feminin a României participă în weekend-ul 19-21 martie la turneul preolimpic din Muntenegru pentru calificarea la Jocurile Olimpice din această vară, iar Prima TV va transmite în exclusivitate meciurile României. Pentru a obține biletele spre Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi și celelalte jucătoare antrenate de Adrian Vasile trebuie să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, și cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra.

 

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România – Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia – Muntenegru se desfășoară vineri, 19 martie.

 

Telespectatorii Prima TV vor ține pumnii echipei naționale de handbal feminin pentru calificarea atât de importantă la un turneu olimpic, sâmbătă și duminică și pot fi părtași din fața televizoarelor la o calificare atît de dorită de o întreagă țară pentru sportul de echipă care a adus cele mai mari performanțe României.

 

 

Credit foto: Sorin Pană / Sport Pictures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.