Primavara soseste cu o multime de premiere la televiziunile AMC Networks!

La AMC si Filmcafe ne bucuram de actiune, aventura si suspans, in productii cu actori indragiti. Serialul Fargo – sezonul 4, cu Chris Rock, ajunge la final. Ultimul episod se va difuza la AMC, pe 15 martie, iar filmul Rauri de purpura, cu Jean Reno, se va difuza pe 20 martie la Filmcafe. La TV Paprika vom invata noi retete delicioase de la bucatarul preferat al tuturor, Jamie Oliver, intr-o emisiune filmata chiar anul trecut, Gateste simplu cu Jamie, difuzata de luni pana vineri.
Nici cei mai mici dintre telespectatori nu sunt lasati in urma, pentru ca distractia si invatarea sunt cuvintele de baza la Minimax si Jim Jam, in noi desene animate pline de haz, cu personaje ce ii vor invata pe micuti, intr-o maniera amuzanta, despre prietenie, lucru in echipa si protejarea mediului si animalelor. Motanul care doreste sa devina vedeta si sa conduca o companie de aplicatii pentru mobil, vine cu noi episoade in sezonul 5 din Talking Tom si prietenii lui la Minimax. La JimJam este vremea ca Amazonul sa fie salvat de o fetita curajoasa si de prietenii ei, animalutele. Taina si Gardienii Amazonului sunt intotdeauna gata sa ajute din 15 martie, la JimJam.

 
     

 

 
Finalul sezonului, luni, 15 martie, de la 22:45

Loy Cannon (interpretat de Chris Rock), capul unei familii mafiote afro-americane, incheie un pact fragil cu mafia italiana rivala si controleaza impreuna o economie paralela – cea a exploatarii, coruptiei si traficului de droguri. Al patrulea sezon din Fargo se termină, pe 15 martie, in orasul Kansas City din Vestul mijlociu al Statelor Unite.

 
           
 
In 20 martie, de la 19:55

Pierre Niémans (JEAN RENO) este un barbat cu experienta, care are un instinct infailibil in probleme de criminalistica, dar in sinea sa ascunde temeri dureroase. El se deplaseaza la Guernon, un centru universitar situat in Alpi unde a avut loc o crima violenta. Un film castigator al premiului Étoiles d’Or pentru cel mai bun regizor.

 
           
 
De luni pana vineri, de la 21:00

In acest serial, Jamie ne prezinta mancaruri apetisante, simple si creative pe care oricine le poate prepara acasa. Jamie rezolva problema, indiferent ca e vorba despre o cina rapida si gustoasa pentru copii sau bucate practice care pot fi preparate in prealabil in cantitati mari, sau chiar bunatati speciale festive potrivite pentru o intalnire romantica sau reuniuni familiale.

 
           
 
Sezonul 5 – zilnic, de la 16:00

Am vazut cum prietenii nostri preferati au lansat (si au pierdut) companii, au creat inventii care au schimbat lumea, au calatorit in spatiu, au traversat lumile, s-au luptat cu raufacatorii, au salvat planeta. Si stii ce? Lucrurile devin si mai interesante! Sezonul acesta este plin de surprize nou-noute, drama si distractie!

 
           
 
Premiera 15 martie, de la 7:37, 11:39, 15:13 si 19:45

Cand padurea este in primejdie, apelul «Cru-Cru» rasuna pana la Marea Tress, unde Taina si Gardienii Amazonului sunt intotdeauna gata sa ajute.

 
           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.