Major Lazer lanseaza mult asteptatul single in limba spaniola, “Diplomatico”, alaturi de superstarul latino, Guaynaa. Piesa va fi inlcusa pe albumul “Music Is The Weapon (Reloaded)”, care se va lansa pe data de 26 Martie.

De cand s-a facut cunoscut la nivel global cu hit-ul “Rebota” in 2018, artistul puerto-rican Guaynaa este o forta a muzicii latino. Artistul nominalizat la GRAMMY-uri a captivat fanii din intreaga lume cu single-ul “Se Te Nota”, impreuna cu Lele Pons, care a strans peste 272 de milioane de vizualizari pe YouTube. Artitul a lansat si o colaborare cu Sebastian Yatra, “Chica Ideal”, iar videocipul piesei a strans 134 de milioane de vizualizari. In plus, colaborarea cu senzatia k-pop Chung Ha, pentru piesa “Demente”, macheaza prima oara cand un artist k-pop canta in limba spaniola. Iar cel mai nou single al sau, “Monterrey”, este diponibil pe toate platformele digitale.

Nu este niciun secret ca Major Lazer au fost pionieri in reuniunea lumilor muzicii EDM si muzicii latino, cu remixul piesei “Watch Out For This (Bumaye)” feat. Daddy Yankee, in 2013, care a devenit un fenomen global. De-a lungul anilor, trio-ul a continuat cu colaborari impreuna cu cele mai mari nume din muzica latino, precum J Balvin, Bad Bunny si multi altii.

Music Is The Weapon” a fost lansat in luna octombrie, la cinci ani de la albumul “Peace Is The Mission” si dupa numeroase turnee in jurul lumii. “Music Is The Weapon” include piese cu versuri in cinci limbi si are colaborari cu staruri din intreaga lume, precum Nicki Minaj, J Balvin, Marcus Mumford, Khalid, Alessia Cara, Skip Marley, Anitta, Busy Signal, Paloma Mami, artistii jamaicani Sheensea and BEAM, artistii indieni Nucleya si Rashmeet Kaur si multi altii.

Major Lazer este trio-ul global al muzicii dance, format din Diplo, Walshy Fire si Ape Drums. Proiectul a lansat trei albume: “Guns Don’t Kill People… Lasers Do”, in 2009, “Free The Universe”, in 2013 si “Peace Is The Mission”, in 2015, pe care se afla si piesa “Lean On”, alaturi de DJ Snake si MØ – una dintre cele mai cunoscute piese din toate timpurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.