EMAA a realizat un live session special pentru Zburătorul, piesa lansată în urmă cu trei săptămâni pe toate platformele digitale și radio. Pe un acoperiș, acompaniată doar de o chitară, artista continuă să-și transpună ascultătorii în universul ei prin această variantă live a melodiei.

 

EMAA – Zburătorul (live session)

 

„Suntem foarte bucuroși că lumea a primit atât de frumos piesa, așa că ne-am gândit să facem o variantă live, cât mai raw și minimală. Intervenția păsărilor de la final a fost magie pură, dovadă că și universul ne iubește”, a spus EMAA.

 

Clipul a avut premiera pe ZU TV în urmă cu două zile, unde a fost difuzat în exclusivitate până astăzi și primit foarte bine de public.

 

În piesa Zburătorul, EMAA prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute, a unei dureri simțite pentru cineva care nu se va ma întoarce vreodată.

________________________________________________________________________

 

EMAA este o artistă cu o personalitate complexă și cu o dorință uriașă de a face foarte multe lucruri. A început să scrie în liceu poezie și proză. Rândurile și versurile scrise a încercat treptat să le transpună în piese, acesta fiind și motivul pentru care EMAA se concentrează și în prezent foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează. Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris liniile pentru coloanele sonore ale filmelor Invaderz (Hackerville) și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul trecut, EMAA a lansat piesele Fun și Nebună și a semnat și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa Gasolina, și cu The Motans, pentru piesa Insula. La finalul lui 2020, EMAA a lansat, în varianta live și înregistrată, albumul Macii înfloresc iarna, scris integral de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.