Luni seara, Chefi la cuțite s-a situat din nou în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, show-ul de cooking de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 27%. Pe locul al doilea s-a clasat ProTV cu o medie de 6.7 puncte de rating și 21.3% cotă de piață. În minutul de aur, 21.14, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Luni seara, amuleta i-a revenit lui Chef Florin Dumitrescu. Quiche-ul cu creveți și sparanghel a fost câștigător în ochii lui Chef Patrizia, cea care a jurizat proba. Avantajul câștigat îi va aduce 15 minute în plus la gătit în timpul unui battle.  O mare surpriză a ediției de aseară a fost revenirea lui Vincenzo Aiello, concurent care sezonul trecut a ajuns până în ultima etapa de bootcamp. Acesta și-a dorit atât de mult să facă parte din echipe încât și-a propus să vină la emisiune până va reuși acest lucru.

Audițiile pe nevăzute continuă și în această seară în căutarea celor mai talentați concurenți care să facă parte din echipele celor trei chefi. Nu va lipsi nici partea de entertainment, mai ales că în platou își va face apariția și Cosmin Seleși. Prezentatorul de la Te Cunosc de Undeva! vine să le gătească chefilor o ciorbă cum nu au mai gustat vreodată. Dacă va reuși sau nu să îi impresioneze, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, într-un nou episod Chefi la cuțite.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 8 martie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.