Exclusivități, momente emoționate, discuții între prieteni și după amiezi perfecte! Este rețeta cu       care Cristi Brancu își asteaptă pe luni până joi, de la ora 15.00, telespectatorii, la Prima TV. Din 8 martie, cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene din România este pregătit să ii descoasă pe invitați și să le afle, din prima, toate secretele.  Emisiunea este o intâlnire între prieteni cărora le spunem totul și care știu să asculte. Exclusiv VIP aduce, la Prima TV, un suflu nou, fresh și umple după amiezile de voie bună și relaxare. “Primăvara înseamnă primenire. Curățenie. Am avut, la finalul anului trecut, multe discuții legate de proiecte, dar proiectul Prima TV mi s-a părut mai solid și mai pozitiv pentru viitor.  Cred că, în ceea ce facem, anumite subiecte câștigă încă atenție tocmai prin lipsa unei alternative. Și aici venim noi. Cu primăvara! Aici am ocazia să lucrez cu o echipă care dorește să facă performanța fără compromisuri. Audiență prin decentă. Căutam și găsim subiecte puternice, cu celebritățile autentice ale României, care o să vă facă inima să bată”, spune realizatorul emisiunii, Cristi Brancu

Prima ediție Exclusiv VIP, difuzată de Prima TV chiar de ziua femeii, are 2 invitați surpriză, despre care Cristi Bancu spune: “Până la ora emisiei vom păstra misterul. Dar vă pot da indicii: o divă binecuvântată de rolul de mamă, dar care a trăit o tragedie. O artistă superbă care le spune verde-n față. Un tată mai erou decât toți eroii. Un nemuritor atacat de toți șacalii. Sună bine? La Exclusiv VIP vom avea 2 ore de emoție, povești care contează și oameni spectaculoși. Actualitate fără menajamente. Dinamism secundă de secundă. Și un spirit foarte bun. Două ore de informație pură și mărturisire.”

Îndemnul Exclusiv VIP este simplu, “Află din PRIMA!” “Nimic nu se poate construi solid fără emoție. Ea se convertește în energia succesului. Am urmat, ani de zile, un ritual în spatele camerelor cu câteva secunde înainte să înceapă emisiunea live și m-am simțit protejat. Cu timpul, experiența te învață multe. Ce să faci când inevitabilul îți bate la ușă. Când aștepți prea mult un invitat, când Mercur retrograd îți oprește o transmisiune live. Abia atunci începe fantezia să lucreze mai tare. Așadar, armele sunt pregătite”, spune Cristi Brancu.

De luni până joi, de la 15.00, lumea mondenă își deschide larg ușile și vă invită în culisele ei la Prima TV în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.