Iubirea este una dintre ultimele ghicitori nerezolvate, pentru care ne confruntam mereu cu noi intrebari. Este un mister etern pe care Michele Morrone incearca sa-l desluseasca. Fie ca joaca rolul principal in filmul “365 Days”, fie ca este un muzician de renume international, asa cum a demonstrat anul trecut cu apreciatul sau album de debut “Dark Room”. Cu piesa “Beautiful”, Morrone lanseaza prima piesa de pe al doilea material discografic, pe care il va lansa in curand.

In plus, pe langa talentul sau actoricesc, Michele Morrone a demonstrat talentul sau ca muzician in ultimul an. Single-urile sale, “Hard For Me”, “Feel It” si “Watch Me Burn”, nu numai ca au contrubuit la popularitatea enorma a productiei Netflix “365 Days”, ca un soundtrack neoficial, dar au strans peste 200 de milioane de stream-uri pe toate platformele. Iar albumul sau de debut, “Dark Room”, a adunat peste 232 de milioane de stream-uri pana in acest moment.

“Beautiful” este ca o continuare a debutului sau fantastic si contribuie la ascensiunea rapida catre top si in 2021. O chitara acustica, un ritm de beatbox si vocea lui incredibila – de asta este nevoie pentru a provoca piele de gaina si pentru a avea un gol in stomac, dupa cum ne demonstreaza noul single.


“Fie ca esti pregatit pentru iubire sau nu”, spune Michele Morrone despre ideea din spatele noului sau single “Beautiful”. “Fie ca este momentul potrivit sau nu, iubirea se simte bine si te va vana pana cand te vei supune ei.” Iar Michele stie despre ce vorbeste: crescut intr-un oras mic de langa Milano, artistul in varsta de 30 de ani locuieste acum in Roma, orasul unde romanza si amore sunt la ele acasa.
In plus, artistul are cifre impresionante in Social Media si pe platformele de streaming: 1.4 milioane de subscriberi pe YouTube, aproape 12 miliaone de followers pe Instagram, 1.5 milioane de ascultatori lunari pe Spotify si audienta mondiala de milioane din productia Netflix “365 Days”. Cu “Beautiful”, Michele Morrone lanseaza un tribut pasional pentru cea mai puternica emotie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.