Single-ul „The Wrong Place” este scris de Alex Callier și Charlotte ForetCallier. „L-am auzit pe Johnny Cash la radio în timpul unei sesiuni de compoziție. În glumă, ne-am dat provocarea de a-l încorpora pe Johnny Cash în noua noastră piesă. Acest lucru a dus la versurile „Don’t you ever dare to wear my Johnny Cash T-shirt”. Restul melodiei este construit în jurul acestei fraze.”

„The Wrong Place” demonstrează încă o dată capacitatea impecabilă a trupei Hooverphonic de a-și reinventa propriul sunet iconic. „Nu am scris piesa având în vedere Concursul Eurovision. Deloc. Dar a continuat să apară ca un posibil candidat. A fost ceva în cântecul acesta care a făcut impresie. Ca de obicei, acesta este un sound Hooverphonic care ar putea fi coloana sonoră a unui film inexistent. Versurile sunt inspirate de Lee Hazlewood (care a scris „These Boots Are Made for Walkin’” pentru Nancy Sinatra și nenumărate alte hit-uri devenite clasice). Rezultatul are un iz de sarcasm, ceva umor sardonic și o atitudinea bine definită.”

„Videoclipul piesei prezinta o situație extrem de cunoscuta pentru unii dintre noi: să ne trezim în „locul greșit”. Acest lucru nu trebuie să ducă la ceva dramatic, așa cum se vede în clip, dar trupei Hooverphonic îi place cu siguranță acest gen de umor întunecat, teatral. „Jackie Cane” este un bun exemplu în acest sens. Regizorul Jan Boon si-a imaginat încă o dată o scenă dintr-un film inexistent într-un clip superb. „Tarantino îl întâlnește pe Tim Burton”, sau un basm devine realitate. Arestant vizual si 100% Hooverphonic”, a declarat trupa despre videoclipul ce insoteste piesa „The Wrong Place”.

Hooverphonic este o formație căreia îi place să se abată de la drumul bătut. De peste 25 de ani, ei și-au perfecționat propriul sunet unic, recunoscut instantaneu. Alex Callier (compozitor / producător) și Raymond Geerts (chitarist) au fost coloana vertebrală a trupei încă din prima zi. Au lucrat împreună cu o gamă largă de cântăreți extrem de talentați și sunt fericiți să se reunească cu vocea iconică a lui Geike Arnaert încă din toamna anului 2020.
De-a lungul anilor, formația a evoluat de la trip hop-ul întunecat și moderat de la debutul din 1996 la un sunet mai cald, mai orchestral, care este o parte psihedelic, o parte atrăgător și mereu misterios, dar întotdeauna coloana sonoră a unui film inexistent. Hooverphonic sunt cunoscuti in intreaga lumea prin turneele lor sold-out și hituri precum ‘Mad About You’, ‘2Wicky’, ‘Eden’, ‘Anger Never Dies’, ‘Amalfi’, ‘Badaboum’ și ‘Romantic’.
Multe piese au ajuns pe coloane sonore pentru filme devenite iconice, cum ar fi ‘Stealing Beauty’, ‘I Know What You Did Last Summer’, ‘Permanent Midnight’, ‘CSI’, ‘Entourage’, ‘La Femme Nikita’, ‘Cold Case’ și recentul succes Netflix „The Umbrella Academy”.

Hooverphonic va reprezenta Belgia la Eurovision Song Contest din Rotterdam, în mai 2021. Prima semifinală va avea loc marți, 18 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.