Începutul primăverii vine cu o serie de piese fresh numai bune de pus pe repeat! Las Olas începe weekendul cu un vibe fun și cu cel de al cincilea single pe care îl lansează: „Magical”. Compusă de către cei doi artiști alături de Loredana Cavasdan, „Magical” este o piesa foarte catchy ce te duce cu gândul la nopțile pline de libertate și ieșite din comun.
Single-ul este însoțit de un videoclip dinamic, ce redă prin imagini povestea ce începe seara pe beat-uri dance și se încheie dimineața, odată cu primul răsărit. Clipul surprinde esența unei seri petrecută alături de prieteni și te face să retrăiești momentele când distracția începea alături de prieteni într-un club, la concerte, iar toată lumea rezona la unison pe aceleași ritmuri.
Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good„ (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.