„Gătește simplu cu Jamie”, un nou show cu bucătarul preferat al tuturor, este una dintre premierele lunii martie la TV Paprika. Primul episod este difuzat pe 1 martie, de la ora 21.00.

 

În „Gătește simplu cu Jamie”, Oliver îi invită pe spectatori în casa lui din Essex și, odată acolo, le pregătește rețete delicioase din noua sa carte de bucate, „7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week” („În 7 feluri: Idei simple pentru fiecare zi a săptămânii”). În acest serial, Jamie prezintă, așa cum ne-a obișnuit, rețete simple pe care oricine le poate găti acasă. Dar doar pentru că sunt simplu de preparat, nu înseamnă că rețetele nu sunt apetisante și foarte creative.

 

Ideile lui se potrivesc perfect pentru o cină normală în familie, care va fi pe placul copiilor și poate fi preparată rapid în cantități mari, dar și pentru ocazii ceva mai speciale, precum o masă numai bună pentru o întâlnire romantică sau o reuniune cu prietenii.

 

În fiecare episod, Jamie Oliver folosește cel mult opt ingrediente, care sunt ușor de găsit și care nu vor distruge dintr-o lovitură resursele familiei – nici financiare, și nici în ceea ce privește timpul petrecut în bucătărie.

 

Printre bucatele simple pregătite de Jamie în această serie în premieră, se numără clasicul fish & chips (pește prăjit cu cartofi prăjiți), pui cu unt și paste cu conopidă și brânză.

 

După ce Jamie a găsit felul principal, e timpul ca Juliet Sear să vină cu desertul. Show-ul „Delicii coapte cu Juliet” are premiera pe 6 martie, de la ora 22.30, la TV Paprika. Juliet Sear este o expertă în ale dulciurilor și patiseriei. Ea a gătit pentru celebrități precum Prințul Harry, Kate Moss, Alexa Chung, Bryan Adams și Sir Ian McKellen. De altfel, McKellen cunoscut pentru rolul Gandalf din „Stăpânul inelelor” a spus despre torturile ei că „arată bine, au un gust și mai bun și sunt printre cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată”.

 

Dar odată cu show-ul ei, Juliet își aduce rețetele și secretele pe micile ecrane, disponibile pentru toată lumea. Episoadele prezintă rețete pentru prăjituri festive, fursecuri, dulciuri sănătoase și chiar unele fără gluten, ca orice cofetar amator să poată găsi ceva pe placul lui. În plus, în fiecare episod are și câte un invitat special, pentru și mai multe idei de cofetărie.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.