Sezonul 9 Chefi la cuțite a debutat în forță duminică seara la Antena 1. Conform Kantar Media, show-ul a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o audiență medie de 10.2 puncte de rating și 24.3% cotă de piață. Locul 2 a fost ocupat de ProTV cu o medie de 9.1 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. La nivelul publicului din întreaga țară, peste 2 milioane de telespectatori au fost în minutul de aur, 20.28, cu ochii pe audițiile Chefi la cuțite.

Prima ediție a sezonului 9 Chefi la cuțite a adus personaje și reguli noi, concurenți cu povești extraordinare și o luptă și mai aprigă pentru amulete. Speak și-a intrat perfect în rolul de coprezentator al Ginei, fiind permanent alături de susținători, dar și de chefi, cărora le pregătește câte o surpriză în fiecare ediție. Așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii, dish-urile spectaculoase sunt însoțite în fiecare seară de duminică, luni și marți și cu povești pe măsură. Publicul a făcut aseară cunoștință cu Avram Iancu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, un om a cărui viață e demnă de un blockbuster. Bibliotecar de profesie, acesta are la activ câteva performanțe extraordinare: a înotat fără oprire 36 de ore, a parcurs Dunărea de la izvoare până la vărsare și a călătorit înot din România până în Turcia.

Luni seara o nouă serie de concurenți și situații imprevizibile își fac loc în platoul Chefi la cuțite. Una dintre surprize vine din partea comediantului George Tănase, care a pregătit pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu o întâlnire cu celebrul Salt Bea, personaj pe care îl interpretează cu foarte mult umor. Ce va găti însă și care va fi reacția chefilor rămâne de văzut luni seara, de la ora 20.30, la Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban
Perioada 28 februarie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.