O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

 


Ce ne aduce nou Netflix în martie?

Blossom on Apple iOS 14.2 SERIALE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Brave New World – Miniserie/ 1 martie -> Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.
 2. Bombay Begums (Reginele din Bombay) – S1/ 8 martie -> Din săli de ședință până la periferia societății, cinci femei ambițioase din medii diferite își împlinesc visuri și dorințe, înfruntând dezamăgiri în Mumbaiul de azi.
 3. The Houseboat (Casa plutitoare) – S1/ 9 martie -> Muzicieni și prieteni, Fynn Kliemann și Olli Schulz au tras din greu doi ani încercând să restaureze și să-i readucă strălucirea casei cântărețului Gunter Gabriel.
 4. Dealer (Caïd/ Traficantul) – S1/ 10 martie -> Doi cineaști se infiltrează într-o zonă controlată de bande de stradă pentru a realiza un clip pentru un rapper. Un serial dur și plin de tensiune, cu filmări recuperate.
 5. Marriage or Mortgage (Căsătorie sau scapi de chirie) – S1/ 10 martie -> O organizatoare de nunți și o agentă imobiliară se străduiesc să câștige inimile și bugetele viitoarelor cupluri, care pot alege fie nunta perfectă, fie casa de vis.
 6. Love Alarm (Alarmă de dragoste) – S2/ 12 martie -> Dorind să aibă o dovadă infailibilă a sentimentelor ei, Jojo decide să dezinstaleze scutul și să permită aplicației să sune în apropierea sufletului ei pereche.
 7. Paradise PD – Partea 3/ 12 martie -> Polițiștii de etică îndoielnică din Paradise se implică în șantaj canin, furt de spermă, intimidări la magazinul de gogoși și multe alte infracțiuni de neconceput.
 8. The One (Suflete pereche) – S1/ 12 martie -> Iubirea și minciunile se împletesc atunci când o cercetătoare de ADN descoperă o cale de a găsi partenerul perfect și creează un nou serviciu matrimonial bazat pe asta.
 9. The Lost Pirate Kingdom (Regatul pierdut al piraților) – S1/ 15 martie -> Un serial documentar în care pirați adevărați pradă cu violență bogățiile lumii și formează o republică egalitaristă surprinzătoare.
 10. Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael) – S1/ 17 martie -> Un serial polițist bazat pe fapte reale, care prezintă cazul mediatizat al politicianului belgian Bernard Wesphael, acuzat că și-a ucis soția în 2013.
 11. Formula 1: Drive to Survive (Formula 1: Viața în viteza a 8-a) – S3/ 19 martie -> Pe parcursul sezonului mai scurt din 2020, Lewis Hamilton, Max Verstappen și alți piloți de top caută să ajungă la finalul cursei în timp ce COVID-19 dă lumea peste cap.
 12. Sky Rojo (Orizontul roșu) – S1/ 19 martie -> Fugind să scape de un proxenet și oamenii lui, trei femei pornesc într-o călătorie nebunească în căutarea libertății. De la creatorii serialului „Fabrica de bani”.
 13. Who Killed Sara? – S1/ 24 martie ->  După 18 ani în închisoare, Álex se răzbună pe familia Lazcano, care i-a înscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-și salva propria reputație.
 14. Nailed It!: Double Trouble (La fix! Provocări la pătrat) – S1/ 26 martie -> Doi „artiști” cofetari nepricepuți fac echipă, iar rezultatele sunt cel puțin amuzante. De la prieteni la cataramă la frați și surori, totul merge de două ori mai prost.
 15. The Irregulars (Ștrengarii) – S1/ 26 martie -> În Londra secolului al XIX-lea, un grup pestriț de ștrengari rezolvă cazuri supranaturale la cererea doctorului Watson și a partenerului său misterios, Sherlock Holmes.
 16. Haunted: Latin America (La limita realității: America Latină) – S1/ 31 martie -> Un serial horror bazat pe fapte reale, în care oamenii își relatează propriile povești cu fantome, iar interacțiunile supranaturale sunt recreate în mod autentic.
 • Abla Fahita: Drama Queen (Abla Fahita: O divă melodramatică) – S1/ martie -> Fugară nevinovată, Abla Fahita trebuie să se separe de copii. Dar ilustra divă nu se va da în lături de la nimic pentru a-și spăla reputația și a ajunge înapoi la ei.

Blossom on Apple iOS 14.2 FILME Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Moxie (Tupeu) – 3 martie -> Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă, care demască sexismul din școala ei.
 2. Sentinelle (În umbra santinelei) – 5 martie -> Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.
 3. Bombay Rose (Trandafirul din Bombay) – 8 martie -> În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.
 4. Coven of Sisters (Sabatul surorilor) – 11 martie -> Țara Bascilor, 1609. Pentru a-și amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.
 5. Paper Lives (Cartierul supraviețuirii) – 12 martie -> Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel și, curând, este nevoit să-și înfrunte traumele din propria-i copilărie.
 6. YES DAY (Ziua lui “Da”) – 12 martie -> Părinții decid să renunțe la „nu”, acceptând cele mai trăsnite cereri ale copiilor, cu câteva condiții de bază, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.
 7. Simply Black (Mandela de pe Sena) – 17 martie -> Un documentar-parodie cu Fary, în care Jean-Pascal Zadi analizează discriminarea rasială și propria-i identitate de francez de culoare dintr-o perspectivă satirică.
 8. Cabras da Peste – 18 martie -> Doi polițiști foarte diferiți din două state braziliene se văd obligați să lucreze împreună pentru a neutraliza pericolul creat de o bandă care operează în ambele state.
 9. One Small Problem (Fără copii) – 19 martie -> Iubirea vieții lui urăște copiii. Oare ce-ar putea să se întâmple atunci când fiica sa de 9 ani îi propune să se dea drept sora lui?
 10. Caught by a Wave (Luați de val) – 25 martie -> După ce se îndrăgostesc într-o tabără de vară din Sicilia, un adevăr dureros îi inspiră pe doi adolescenți pasionați de sporturi nautice să-și trăiască viața la maximum.
 11. A Week Away (O săptămână în lumina soarelui) – 26 martie -> Un musical reconfortant despre un adolescent cu probleme care decide să meargă într-o tabără de vară unde, în mod neașteptat, găsește iubire, prieteni și un loc al lui.
 12. Bad Trip (Călătorie cu surprize) – 26 martie -> O comedie realizată de producătorul filmului „Un bunic nebun”, în care doi amici pornesc într-o excursie plină de poante, atrăgând și alți oameni în haosul creat de ei.
 • The Yin Yang Master (Maestrul Yin Yang) – martie -> Un șarpe demonic se trezește din nou la viață, iar maestrul yin-yang Qing Ming face echipă cu Yuan Boya pentru a scăpa de amenințare pe fondul unei conspirații.

Blossom on Apple iOS 14.2 DOCUMENTARE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Biggie: I Got a Story to Tell –  1 martie -> Acest documentar cuprinde imagini și interviuri detaliate, fiind un omagiu adus vieții lui The Notorious B.I.G. și transformării sale din escroc în rege al rapului.
 2. Murder Among the Mormons (Crimă printre mormoni) –  3 martie -> Un extraordinar caz real de crimă, în care escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală și zdruncină din temelii o religie răspândită la nivel global.
 3. Nevenka: Breaking the Silence –  5 martie -> Acest serial documentar detaliază celebrul proces din 2001 din Spania, în care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hărțuire sexuală.
 4. Last Chance U: Basketball –  10 martie -> „Last Chance U” intră pe teren în East Los Angeles, unde un antrenor cu convingeri puternice îi ajută pe tinerii sportivi să-și atingă potențialul.
 5. Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (Operațiunea Varsity Blues: Scandalul fraudării admiterii la universități americane) – 17 martie -> Un documentar care investighează geniul criminal din spatele unei escrocherii prin care copiii unor familii celebre și bogate sunt acceptați la universități de prestigiu.
 6. Seaspiracy (Seaspiracy: Secretul pescuitului sustenabil) –  24 martie -> Pasionat de viața subacvatică, un cineast documentează modurile în care oamenii rănesc speciile marine și scoate la iveală o conspirație globală sinistră.

Blossom on Apple iOS 14.2 COMEDII Blossom on Apple iOS 14.2

 1. RebellComedy: Straight Outta the Zoo (RebellComedy: Direct de la zoo) – 16 martie -> Comedienii de la RebellComedy urcă pe scenă și discută despre identități false, despre cum e să fii copilul „haios” al familiei și despre stele de mare cu anatomii interesante.
 2. Nate Bargatze: The Greatest Average American (Nate Bargatze: Cel mai măreț american obișnuit) – 18 martie -> Un spectacol special de stand-up, în care Nate Bargatze ne povestește cum și-a întâlnit soția la Applebee’s și ne descrie părțile amuzante ale vieții de tată și de soț.
 3. Loyiso Gola: Unlearning (Loyiso Gola: Dezvățare) – 23 martie -> Comedianul sud-african Loyiso Gola ne tratează cu idei practice despre filosofie și umor nefiltrat pe teme precum rasa, identitatea și politica mondială.

Blossom on Apple iOS 14.2 ANIME Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Pacific Rim: The Black (Pacific Rim: Tărâmul nimănui) – 4 martie -> În timp ce monștrii Kaiju devastează Australia, doi frați își caută părinții pilotând un Jaeger și dau peste noi creaturi, personaje dubioase și aliați de conjunctură.
 2. B: The Beginning Succession (B: The Beginning: Succesiune) – 18 martie -> Atunci când Keith este răpit și un prieten din trecutul lui Koku reapare, Ucigașul B se întoarce și toată lumea e implicată într-o conspirație centrată pe coroană.
 3. DOTA: Dragon’s Blood (DOTA: Sângele dragonului) – 25 martie -> După ce întâlnește un dragon și o prințesă aflată într-o misiune secretă, un Cavaler Dragon este implicat în evenimente mult mai însemnate decât s-ar fi așteptat.

Blossom on Apple iOS 14.2 COPII ȘI FAMILIE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Word Party (Bucuria cuvintelor) – S5/ 2 martie -> Hai la distracție cu animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly, care învață prin cântec și dans cuvinte noi și lecții de viață în limbile engleză și mandarină!
 2. City of Ghosts (Orășelul fantomelor) – 5 martie -> Fă cunoștință cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor îi poartă prin Los Angeles, unde intervievează fantome, rezolvă probleme și învață despre istoria orașului.
 3. Zero Chill (Visuri pe patine) – 15 martie -> Kayla, o patinatoare talentată, se vede obligată să lase totul în urmă atunci când familia decide să-l urmeze pe fratele ei geamăn, Mac, la o academie renumită de hochei.
 4. Waffles + Mochi (Gofre și Mochi) – 16 martie -> Curioșii Mochi și Gofre călătoresc prin lume și explorează minunile universului culinar și cultural în timp ce învață despre ingrediente din toate colțurile lumii.
 5. Alien TV (Alien TV: O emisiune extraterestră) – S2/ 19 martie -> Reporterii extratereștri Ixbee, Pixbee și Squee revin pe Pământ, unde descoperă și mai multe obiceiuri și invenții ciudate, printre care trenurile și moda.
 6. Country Comfort – S1/ 19 martie -> Odată cu slujba de dădacă în cadrul unei familii cu talente muzicale, o tânără interpretă aspirantă de muzică country găsește trupa care îi lipsea.
 7. Secret Magic Control Agency (Agenția Secretă de Control al Magiei) – 25 martie -> Faimoasele personaje de basm Hansel și Gretel sunt acum agenți secreți și trebuie să apeleze la magie, intuiție și spiritul lor de echipă pentru a găsi un rege dispărut.
 8. Octonauts & the Ring of Fire (Octonauții și Cercul de Foc) – 30 martie -> Vulcanii care erup declanșează o reacție în lanț și provoacă dezastre în ocean, așa că octonauții trebuie să facă echipă pentru a-și salva prietenii subacvatici.

Blossom on Apple iOS 14.2 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S2/ marti -> Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.
 3. The Flash  S7/ joi
 4. Riverdale – S5/ joi -> Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.
 5. The Blacklist (Lista neagra) – S8 

Blossom on Apple iOS 14.2 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Blossom on Apple iOS 14.2

 1. 5 Minute – 1 martie
 2. Bad Teacher – 1 martie
 3. Blades of Glory – 1 martie
 4. Due Date – 1 martie
 5. Failure to Launch – 1 martie
 6. Geostorm – 1 martie
 7. Lock, Stock and Two Smoking Barrels – 1 martie
 8. Run All Night – 1 martie
 9. School of Rock – 1 martie
 10. Searching for Bobby Fischer – 1 martie
 11. Sleepy Hollow – 1 martie
 12. Something’s Gotta Give – 1 martie
 13. The Iron Giant – 1 martie
 14. The Shawshank Redemption – 1 martie
 15. Sniper: Ultimate Kill – 2 martie
 16. The Possession of Hannah Grace – 2 martie
 17. Mariposa – 5 martie
 18. Holmes & Watson – 9 martie
 19. A Boyfriend For My Wife – 10 martie
 20. Caterina in the Big City – 10 martie
 21. Demons – 10 martie
 22. Easy! – 10 martie
 23. Escort in Love – 10 martie
 24. Holding Hands – 10 martie
 25. Il Posto – 10 martie
 26. Il principe abusivo – 10 martie
 27. Io che amo solo te – 10 martie
 28. It Was the Son – 10 martie
 29. Long Live Italy! – 10 martie
 30. One Day More – 10 martie
 31. Opposites Attract – 10 martie
 32. Piazza Fontana: The Italian Conspiracy – 10 martie
 33. S Is for Stanley – 10 martie
 34. Stay Away From Me – 10 martie
 35. The Kitchen – 10 martie
 36. The Tree of Wooden Clogs – 10 martie
 37. Tutte lo vogliono – 10 martie
 38. Unique Brothers – 10 martie
 39. Weddings and Other Disasters – 10 martie
 40. The Block Island Sound – 11 martie
 41. White Boy Rick – 12 martie
 42. The Queen’s Corgi – 15 martie
 43. The Spiderwick Chronicles – 15 martie
 44. True Grit – 15 martie
 45. Slaughterhouse Rulez – 17 martie
 46. Deadly Illusions – 18 martie
 47. Ni de coña – 26 martie
 48. A Dog’s Way Home – 27 martie
 49. Happy Death Day 2U – 28 martie
 50. Crawl – 30 martie
 • Black Ink Crew New York – S1 & S2/ 15 martie
 • Teen Mom 2 – S1 & S2/ 31 martie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.