Netflix a anunțat premiera celor opt episoade pentru 7 mai 2021. Alături de anunțul oficial, aceștia au lansat și un prim teaser promoțional (mai jos).

Jupiter’s Legacy, noua producție cu supereroi de la Steven S. DeKnight (Marvel’s DaredevilSpartacusBuffy the Vampire Slayer), îi confirmă pe Josh DuhamelBen DanielsLeslie BibbElena KampourisAndrew HortonMike Wade și pe Matt Lanter în distribuție. Alți membri ai distribuției vor fi anunțați în curând.

Jupiter’s Legacy este printre primele producții bazate pe poveștile lui Mark Millar și pornește de la romanele grafice cu același nume de la Millar și artistul Frank Quitely. Povestea urmărește prima generație de supereroi a lumii, care au primit puterile în anii 1930. Acum, în prezent, ei sunt considerați gardieni mai mari, însă copiii lor cu superputeri se străduiesc să calce pe urmele faptelor legendare ale părinților.

Steven S. DeKnight este showrunner și producător executiv, iar Mark Millar, Lorenzo di Bonaventura, Dan McDermott și Frank Quitely sunt de asemena producători executivi. DeKnight va scrie și primul episod.

Detalii despre personaje sunt mai jos:

  • JOSH DUHAMEL este Sheldon Sampson: Sheldon Sampson (The Utopian) este liderul din poveste al echipei de supereroi The Union. Dar timpurile s-au schimbat acum, iar el nu mai înțelege lumea în care trăiește. Sau propria familie.
  • BEN DANIELS este Walter Sampson: Walter Sampson (Brain-Wave) este fratele mai mare al lui Sheldon. Un om extrem de inteligent și viclean, care, spre deosebire de Sheldon, nu se teme să își murdărească mâinile de sânge.
  • LESLIE BIBB este Grace Sampson: Grace Sampson (Lady Liberty) este soția lui Sheldon și unul dintre cei mai puternici supereroi de pe planetă. Ea nu este întotdeauna de acord cu Sheldon, însă se străduiește să-i echilibreze idealurile cu realitatea lumii moderne, adesea violente, în care trăiesc.
  • ELENA KAMPOURIS este Chloe Sampson: Chloe Sampson este fiica lui Grace și Sheldon. Chloe respinge toate valoriloe părinților ei și și-a construit propria cale departe de ei. O cale care amenință tot ceea ce părinții ei au jurat să protejeze.
  • ANDREW HORTON este Brandon Sampson: Brandon Sampson este fiul lui Grace și Sheldon. În timp ce se antrenează să moștenească manta The Utopian și să devină noul lider The Union, el se străduiește să calce pe urmele tatălui său legendar.
  • MIKE WADE este Fitz Small: Fitz Small (The Flare) este spiritul The Union. În ciuda unor răni care i-au sfârșit cariera de supererou, el este în continuare unul dintre cei mai valoroși membri ai echipei. De multe ori, este singurul care îi ține împreună în fața unei lumi din ce în ce mai ostile.
  • MATT LANTER este George Hutchence: George Hutchence (Skyfox) a fost prietenul cel mai bun și aliatul lui Sheldon Sampson înainte să se răzvrătească împotriva lui și a membrilor The Union. Acum este considerat cel mai mare răufăcător din lume și își plănuiește răzbunarea împotriva co-echipierilor care l-au trădat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.