Ultima zi a lunii iubirii va fi sărbătorită cu ediții speciale la Antena 1! Astfel, duminica aceasta, încă de la primele ore ale dimineţii şi până târziu în noapte, telespectatorii se vor putea delecta cu ediţii speciale ale emisiunilor preferate, dar şi cu marea premieră a celui de-al nouălea sezon Chefi la cuţite.

Casa Zurli va da tonul distracţiei cu o ediţie specială a emisiunii, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1. Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli. Cornel Ilie şi fiica lui, Zara, sunt invitaţii speciali ai acestei ediţii, micuţa fiind cucerită pe loc de Fetița Zurli și de ceilalți artiști din proiectul fenomen pentru copiii din România.

De la ora 10:00, energicii matinali Neatza cu Răzvan şi Dani încheie luna iubirii cu o ediţie specială a emisiunii, dedicată nunţii la români. Mireasa Ramona, mirele Florin, naşa Anca Dinicu, socrul mare Răzvan şi socrul mic Dani vor respecta cu sfinţenie datinile româneşti într-o petrecere care, cu siguranţă, le-a lipsit tuturor românilor în ultima perioadă. Mahala Rai Banda şi Maria Cârneci vor întreţine atmosfera de petrecere, iar magicianul Robert Tudor se va ocupa de momentele magice. ”Se face anul de când astfel de evenimente nu au mai avut loc, aşa că am decis să încheiem luna în care am celebrat dragostea cu o nuntă autentică, în varianta Neatza. Nu vor lipsi naşa cârcotaşa, soacra mică îmbufnată, o mireasă mai obosită decât toţi nuntaşii şi un ginerică din alte tablouri!”, a povestit amuzat Răzvan Simion.

De la ora 16:00, dragostea va fi celebrată din nou, de data aceasta cu o nuntă adevărată, în marea finală a îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa. Concurenţii, tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu vor da bătălia finală duminica aceasta. “Aştept cu mare nerăbdare finala de duminică, de la ora 16.00. Sunt convinsă că va fi o gală extrem de emotionantă, mai ales pentru cuplurile care au ajuns până aici. Unii dintre ei sunt în casa Mireasa de 6 luni, şi-au cunoscut aici jumătatea şi sunt tare bucuroasă că le voi fi alături, într-un moment atât de important: marele DA, în faţa ofiţerului stării civile. Îmi vor lipsi concurenţii, dar abia aştept să înceapă sezonul al treilea, cu noi provocări şi alţi tineri curajoşi, care abia aşteaptă să intre în Casa Mireasa, în căutarea iubirii!”, a declarat Simona Gherghe.

Seara, de la 20:00, Chefii la cuțite se întorc la Antena 1 în sezonul cu numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei! Speak este noul ajutor al Ginei, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episoade speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.