E greu să fii dirigintele unei clase și să te implici, să asculți toți elevii și să încerci să le rezolvi problemele. Dar ce faci când descoperi că un elev de la o altă clasă are nevoie de ajutor? Profu` se va confrunta cu o nouă situație joi, de la 21:30 – de data aceasta, însă, va încerca să-i fie alături unui elev din clasa profei.

 

Știm deja că lui Mișu îi place să rezolve problemele cât mai rapid și de multe ori lucrurile se complică. Așa se va întâmpla și acum când, din profesorul burlac, care stătea singur, ajunge să ofere adăpost pentru un elev… dar și pentru un profesor. Despre cine este vorba, dar și cum vor evolua lucrurile, aflăm în noul episod.

 

Tensiunea îl va aduce pe Profu` tot mai aproape de Ana, iar situația dintre ei pare să scape de sub control: „Ești înnebunitor de sexy, până deschizi gura și mă scoți din minți!”, îi va spune Mișu profei. Cum va reacționa Ana, dar și cu ce propunere va veni, ca să scape de tensiunea dintre ei, aflăm mâine seară.

 

Un nou episod, o nouă poveste și multe lucruri de rezolvat. Profu` trebuie să ia deciziile corecte, iar asta nu este întodeauna ușor. Ce se va întâmpla între Ana și Mișu și cum o vor scoate la capăt vedem joi, de la 21:30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.