Aseară, Șef sub acoperire l-a avut în prim plan pe Dragoș Anastasiu, cunoscut și influent om de afaceri de la noi, fondatorul grupului Eurolines. Emisiunea a fost lider de audiență și a înregistrat o medie de 8.4 puncte de rating și 24.7 % share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 14.6 % share. La nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea aseară.

 

Protagonistul ediției, Dragoș Anastasiu, vrea să pună umărul la dezvoltarea turismului din România, iar pentru că este atât de dedicat misiunii sale, a decis să coboare la firul ierbii și să experimenteze o sumedenie de joburi în cadrul companiei sale. Experiența l-a ajutat să înțeleagă mai bine cum funcționează lucrurile în afacerea sa și ce se poate îmbunătăți, într-o perioadă în care industria ospitalității suferă pierderi. Aseară, emisiunea ne-a purtat prin locuri spectaculoase din Deltă și Transilvania, unde omul de de afaceri are businessuri în industria ospitalieră de nișă.  Cu această ocazie, șeful și-a cunoscut și angajații îndeaproape, aflând poveștile lor de viață impresionante.

Marcel Paimschi, unul dintre angajații lui Dragoș Anastasiu, este un om dedicat, exigent și mereu gata să învețe lucruri noi. Acesta l-a impresionat pe șeful său, etalându-și cunoștințele vaste despre Delta Dunării: „E o adevărată enciclopedie!” a concluzionat șeful. Recompensa pe care a primit-o, un motor pentru barca personală, în valoare de 5000 de euro, îl va ajuta să câștige banii necesari pentru a-și rezolva problemele. Iar șeful nu s-a oprit la asta: i-a oferit și o vacanță de o săptămână în Transilvania, pentru el și soția sa. Reacția angajatului a fost pe măsură, iar barcagiul Marcel, emoționat până la lacrimi de atenția șefului, a spus: „Mulțumesc că ați aflat că exist cu adevărat! Există Dumnezeu! Sunt cele mai mari surprize din viața mea!”

Șeful a rămas și el impresionat de oamenii pe care i-a descoperit prin intermediul emisiunii și de poveștile lor emoționante. „Acesta este adevăratul moment de încărcare, atunci când dai ceva și oamenii se bucură. Pentru că noi de fapt trăim pentru ceilalți. Mă simt împlinit, mă simt bucuros datorită acestei experiențe!” a declarat Dragoș Anastasiu la finalul experienței din emisiune.

 

Săptămâna viitoare vedem un alt șef care s-a încumentat să intre sub acoperire în propria companie. Iar emisiunea oferă surprize plăcute telespectatorilor și în online. Premii care mai de care, oferite de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, îi așteaptă pe pagina de Instagram a emisiunii, în fiecare săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.