Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un test de zile mari pentru cei 11 concurenţi care au spus <DA!> în acest sezon provocărilor Ruletei. Tema celei de-a treia gale a transforming show-ului, cardio, le-a dat foarte mari bătăi de cap, aceştia fiind nevoiţi să se „distreze” pe ritmuri accelerate. Pepe este unul dintre cei „norocoşi”, care va trebui să se transforme în Mc Hammer.

„La Pepe e cu adevărat cardio ce are făcut, pentru că referinţa lui este un clip în care Mc Hammer face playback şi se concentrează doar pe dans. El trebuie să şi cânte foarte mult, să şi danseze foarte mult. Iar mişcările lui Mc Hammer sunt cumplit de grele!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana s-a văzut şi ea nevoită să recunoască: „Vai de capul nostru, la această gală! Are mult de muncă, e foarte greu!”.

Determinat şi foarte muncitor, Pepe a primit provocarea cu zâmbetul pe buze şi s-a apucat imediat de treabă: „Are foarte multe cuvinte şi o frazare destul de ciudată! Chiar dacă era în limba română, mi-ar fi fost foarte greu, în engleză nu mai zic!”, pentru ca mai apoi să completeze: „Personajul ăsta e chiar dificil! Am slăbit 2 kilograme repetând pentru Mc Hammer!”.

Mc Hammer, Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa sau Freddie Mercury sunt doar câteva dintre transformările care vor încinge atmosfera în platoul emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Invitatul special al galei cardio va fi nimeni altul decât Dorian Popa, alături de care, imediat după difuzarea galei pe tv, telespectatorii vor putea urmări cele mai tari momente din culise la Te cunosc de undeva! After Party, pe Antena 1 şi  www.a1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.