Badum Tss îi aduce Cezar Guna, Killa Fonic și REALM împreună într-o colaborare care rămâne imediat întipărită în minte. Beat-urile fresh ale piesei și vocile artiștilor se completează perfect, iar rezultatul este unul care creează dependență.

 

Piesa a fost compusă de Cezar Guna, Killa Fonic și REALM, scrisă de Cezar și Killa și produsă de REALM.

Cezar Guna avea deja ideea piesei, însă trebuia să prindă contur, iar acest lucru s-a întâmplat rapid cu ajutorul lui Realm și al lui Killa. „Când am venit cu ideea acestei piese, am plecat de la gluma <<Badum tss>> și i-am spus lui REALM că așa se va numi. După câteva ore de încercări, lucrurile s-au legat. În general, când intrăm în sesiuni, încercăm tot felul de chestii, dar acum a fost diferit, am avut ideea bună de la început. La câteva săptămâni după, Realm i-a arătat piesa lui Killa și i-a plăcut foarte tare. După câteva luni, am avut o sesiune și cu Killa, a trasa strofa lui, iar piesa a devenit mult mai bună și am decis s-o lansăm. Mi-a plăcut tare strofa lui și m-a surprins în același timp, pentru că nu îl mai auzisem să cânte în engleză”, a spus Cezar Guna.

După colaborarea cu Smiley pentru piesa Lasă inima să zbiere, Killa Fonic revine cu o surpriză pentru fani și o premieră, o piesă în engleză. “Sunt hyped deoarece e un banger monstru, dar și pentru ca e primul meu strike in limba engleză. Cezar are un timbru special și este super creativ, la fel și REALM. Am multă chimie cu ei”, a spus Killa.

 

“Ne-am dorit să facem o piesă hip-hop de club, ceva simplu, în genul celor pe care le ascultăm la Cardi B, Tyga sau Post Malone. Chiar dacă ideea a apărut în 2019, am revenit asupra ei de curând, iar lucrurile s-au legat acum. A durat puțin până am găsit refrenul, dar în final avem un rezultat foarte bun. Iar faptul că este prima piesă a lui Killa în limba engleză, iar eu am contribuit la asta, e o nebunie. E cu siguranță ceva nou pentru România și ne dorim să ajungem cu piesa și în alte țări”, a spus REALM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.