Olivia Addams, artista din România care a cucerit Polonia cu piesele sale, obține o nouă performanță pe teritoriul polonez cu cel mai recent single al său, Are we there. Piesa se aude pe cele mai importante radiouri și ocupă locul trei în topul radiourilor din Polonia, iar în România este difuzată pe radiourile comerciale. Tot în Polonia, Are we there este prezentă și în top 100 TV, pe locul șapte, dar și în top 200 Shazam, pe locul 14. De asemenea, este ascultată la radio și TV și în Rusia și Turcia.
Pe Spotify, piesa are peste 600.000 de streams și este inclusă în playlist-uri importante pe Apple Music. În mediul digital, Are we there este ascultată în țări precum Spania, Brazilia, Rusia, Armenia, Polonia și România.

Sunt nespus de fericită și onorată când văd cât de mult sprijin primesc din partea voastră, a tuturor. Nu am crezut vreodată că voi fi atât de norocoasă să vă am alături și să obțin aceste rezultate, îmi trăiesc visul în fiecare zi, iar asta se întâmplă datorită vouă! Vă iubesc foarte mult și sunt gata să vă ofer mult mai mult de atât. Fiți pe fază și pregătiți pentru ceea ce urmează”, a declarat Olivia.

Olivia Addams este o artistă completă și o adevărată inspirație pentru toți cei care o urmăresc. Vocea sa vibrantă și look-ul electrizant sunt memorabile, iar piesele sale au, pe lângă un sound fresh care creează dependență, și câte o poveste inspirată din viața ei. Piesele ei au succes atât în Romania, cât și în străinătate, unde sunt extrem de apreciate atât pe radio, cât și în mediul digital. Olivia lucrează foarte mult și este complet dedicată muzicii, iar în curând va lansa o nouă piesa care poate deveni o adevărată inspirație pentru toți ascultătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.