Cunoscutul realizator și prezentator TV, Cristi Brancu se alătură noilor vedete care vor fi văzute din martie la Prima TV. Emisiunea Exclusiv VIP va conține interviuri exclusive cu diverse personalități românești, povești emoționante din viața lor, precum și cele mai fierbinți subiecte ale zilei.

 

“Ne întoarcem proaspeți și în forță, în direct pentru a fi primii cu Prima! Cel mai dinamic canal de televiziune al momentului este acum locul în care fiecare moment înseamnă o evadare din banal. Exclusiv VIP cu Cristi Brancu promite să aducă vedete și oameni spectaculoși ale căror povesti și noutăți îți fac inima să bată. Vreau ca telespectatorii să privească realitatea altfel, astfel încât să găsească emoția, surpriza din lumea VIP-urilor. Împlinesc 30 de ani de media în 2021 și cred că tot ce am adunat în acești ani a fost doar o repetiție pentru marele spectacol care începe acum, din martie la Prima TV!” spune Cristi Brancu pe care o să-l vedeți din martie la Prima TV.

 

La începutul acestui an, Prima TV vine către telespectatori cu o ofertă largă de programe prin care să distreze și să informeze telespectatorii, oferindu-le știri și entertainment de cea mai bună calitate. Emisiunea Exclusiv VIP se înscrie în seria noutăților pregătite de  Prima TV în acest început de sezon: matinalul Focus la prima oră, emisiunea Insider Politic, noul format de show Hai cu fetele!, emisiunea Poezie și delicatețuri și Starea nației într-un decor nou, cu o rubrică nouă: TÂLCtalk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.