Piesa Noi, semnată de Alina Eremia, urcă în topul Mediaforest și ocupă primul loc în cele mai ascultate piese de pe radio din ultima perioadă. Și în mediul digital, melodia are rezultate foarte bune și este extrem de apreciată: 273.000 de streams pe Spotify, aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube și 71.000 de streams pe Apple Music.

 

“Vreau să încep prin a mulțumi echipei mele de la Global Records, W Management, Ngm Creative și, nu în ultimul rand, celor doi oameni alături de care am scris piesa Noi, Alexandru Pelin și Turcu. Le mulțumesc pentru implicare, pentru că au crezut în piesă și în proiect, fiecare dintre ei contribuind la acest succes. Sunt extrem de fericită că munca, toate orele petrecute în studio și, în același timp, joaca de acolo și sinceritatea transpusă în muzică vibrează cu oamenii. Mulțumesc celor care mă ascultă și mă susțin. Este o reală binecuvântare să mă pot exprima prin muzică și inspira de la oameni”, a declarat Alina Eremia.

 

Artista a încheiat anul 2020 cu trei piese în top 100 Mediaforest, iar rezultatele pentru anul acesta nu au întârziat să apară. Alina pregătește noi lansări și cât de curând își va surprinde fanii cu o nouă piesă care, cu siguranță, îi va cuceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.