Cel mai nou sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Pe lângă faptul că începând din această sâmbătă, serile de gală vor fi tematice, ele vor fi deschise de către un invitat special.

Peste 180 de artişti de-a lungul celor 16 sezoane au călcat pragul transforming show-ului de la Antena 1, iar câţiva dintre aceştia vor reveni în acest sezon pe scenă în calitate de invitaţi speciali, fără însă a se transforma. Seria va fi deschisă mâine seară de Maria Buză, una dintre campioanele transformărilor, care revine pe scena Te cunosc de undeva! alături de taraful George Pătraşcu. Şi ea, ca toţi ceilalţi concurenţi, va cânta despre bani, tema celei de-a doua gale Te cunosc de undeva! : „În perioada asta doar cântăm despre bani, că de văzut nu-i mai vedem!”, a glumit Maria Buză, în stilu-i caracteristic.

Cum se vor descurca cei 11 concurenţi cu provocările Ruletei, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00 pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, pe www.a1.ro, cu Dorian Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.